Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τέσσερα μετάλλια κατέκτησε το Fight Club Patras στο 2ο Acropolis Cup

Τέσσερα μετάλλια κατέκτησε το Fight Club...

Δυο χρυσά και δυο χάλκινα μετάλλια είναι ο απολογισμός των πέντε αθλητών που αγωνίστηκαν

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική σεζόν για την ομάδα του Fight club Patras, η οποία αναχώρησε την περασμένη Πέμπτη 15 Ιουνίου με 5 αθλητές και τον προπονητή τους, Μιχάλη Κωτσόπουλο, για την Αθήνα με σκοπό να συμμετάσχουν στο 2ο Acropolis Cup, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, το τριήμερο 16-17-18 Ιουνίου 2017.

Δυο χρυσά και δυο χάλκινα μετάλλια είναι ο απολογισμός των πέντε αθλητών που αγωνίστηκαν, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, καταφέρνοντας το 4 στα 5. Πιο αναλυτικά, χρυσό κατέκτησε ο Σταμίρης Κωνσταντίνος στα -68κιλά/Ανδρών καθώς και ο Γιαχαλής Νικόλαος στα -51 κιλά/Εφήβων, τα δυο χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν ο Φλουσκούνης Χαράλαμπος στα -53 κιλά/Παίδων και η Λόη Ελένη στα -46 κιλά/Νεανίδων.

Ο Παπαναγιώτου Σπύρος στα -55 κιλά/Εφήβων, δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, καθώς κέρδισε τον πρώτο αγώνα, χάνοντας όμως στον δεύτερο έμεινε στην πέμπτη θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές αγωνιστήκαν στο υψηλό επίπεδο στις ‘’μαύρες’’ ζώνες.

Οι επιτυχίες αυτής της σεζόν θα ‘’σφραγιστούν’’ με τον καλύτερο τρόπο στην μεγάλη γιορτή που ετοιμάζει ο πρωταθλητής σύλλογος της Πάτρας σε συνεργασία με το Motion Revolution την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 στον πολυχώρο ‘’Φάρος εν Πάτραις’’.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports