Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"ΕΣΚΙΣΑΝ" ΣΕ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΑ ODEON CINEMAS ΤΗΣ VESO ΤΑ "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 3" ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ- ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η "ΜΟΥΜΙΑ"

"ΕΣΚΙΣΑΝ" ΣΕ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΑ ODEON...

Στα 52.000 εισιτήρια πανελλαδικά το "Cars 3"

To “Αυτοκίνητα – Cars 3” της Disney/Pixar που προβάλλεται στην Πάτρα, στα Στερ/Odeon μεταγλωττισμένο με τον Σάκη Ρουβά να δίνει τη φωνή στο αυτοκίνητο Κεραυνός Μακουίν, όπως αναμενόταν, «έσκισε» και τράβηξε το οικογενειακό κοινό.

Πανελλαδικά η ταινία (διανομή από Feelgood) από την Πέμπτη 15/6 έως και την Κυριακή 18/6/2017, σύμφωνα με στοιχεία από το flix.gr, σε κοντά 200 αίθουσες, έφτασε τα 52.000 εισιτήρια. Την ίδια ώρα το «Cars 3» (στη Disneyland μάλιστα δημιουργήθηκε και το Cars Land) στις ΗΠΑ όπου έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή, πήρε καλές κριτικές και μαζί την πρωτιά στο box office, με 53,5 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα 21,3 εκατομμύρια από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η «Wonder Woman» που αρέσει, στο 3ο της σαββατοκύριακο, στις ΗΠΑ, ήρθε 2η με 40,7 εκατομμύρια, φτάνοντας αισίως τα 275 στις ΗΠΑ σε μόλις 14 μέρες προβολής και συνολικά παγκοσμίως τα 570!

Στην Ελλάδα το φιλμ με την Γκαλ Γκαντό είναι κοντά στα 90.000 εισιτήρια σε 2 εβδομάδες προβολής (διανομή από την Tanweer).

Όσο για την «Μούμια» με τον Τομ Κρουζ, την Σοφία Μπουτέλα, τον Ράσελ Κρόου, τον Τζέικ Τζόνσον και την Αναμπέλ Γουόλις, έγινε πολύς λόγος, αλλά δεν είναι τόσο κακή όσο την περιέγραψαν κυρίως οι Αμερικανοί κριτικοί. Η αίσθηση που πήραμε, βλέποντάς την στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε είναι πως ο αψεγάδιαστος και απαράλλαχτος, αν αφαιρέσεις μόνο το βαμμένο μαλλί, Τομ Κρουζ στα 54 του χρόνια, μάλλον δεν πολυταίριαζε στο concept της Μούμιας που θέλησε να φρεσκάρει η Universal.

Στη χώρα μας, στις 144 αίθουσες που ξεκίνησε να προβάλλεται η ταινία, από την περασμένη Πέμπτη, υπολογίζεται πως την είδαν κοντά στους 32.000 θεατές, εκ των οποίων περισσότεροι από 1.000 με 1.200 απόλαυσαν το φιλμ στην Πάτρα.

Η νέα «Μούμια» που έχει και δύο πολύ καλές σκηνές όπως μία υποβρύχια καταδίωξη του Κρουζ από μούμιες σταυροφόρων, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε επιμείνει περισσότερο στο εξωτικό της θέμα και ατμόσφαιρα και στην αλά Ιντιάνα Τζόουνς οπτική αντί της επιλογής να μεταφερθεί η δράση στο σύγχρονο Λονδίνο.

Η «Μούμια» πάντως παρά τις μέτριες έως κακές κριτικές στο εξωτερικό, τα έχει πάει καλά, λιγότερο καλά στις ΗΠΑ όπου σε 2 εβδομάδες έχει φτάσει στα 56,5 εκατομμύρια δολάρια και πολύ υψηλότερα στον υπόλοιπο κόσμο όπου μετρά 240 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις.

*Τέλος αν θέλετε να γελάσετε, δείτε το «Άλλοθι για παντρεμένους.com» (παίζεται και στα Στερ/Odeon στην Πάτρα) του Φιλίπ Λασό, με κάποια σημεία ξεκαρδιστικά αλλά και μπόλικα αρκετά γελοία. Η ταινία στην πρεμιέρα της έκανε 2.000 εισιτήρια πανελλαδικά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

H φωτ. είναι από το Entertainment Weekly.

H φωτ. είναι από το Entertainment Weekly.

H φωτ. είναι από το Entertainment Weekly.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture