Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Παράδειγμα αλληλεγγύης για το Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας"

Πάτρα: Παράδειγμα αλληλεγγύης για το Νοσ...

Υλική κι ηθική υποστήριξη από γαλλικό σύλλογο

Παράδειγμα αλληλεγγύης για το Γ.Ν.Π. "Άγιος Ανδρέας"
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας της Πάτρας με αφορμή την υποστήριξη που δέχθηκε από τον σύλλογο Pour la solidarite της Γαλλίας, επισημαίνονται τα εξής: "Η Διοίκηση και το Δ.Σ. του Γ.Ν.Π "Άγιος Ανδρέας", αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημοσίως την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του για την υλική και ηθική υποστήριξη του συλλόγου Pour la solidarite της Γαλλίας.

Με την προσφορά τους οι εθελοντές του συλλόγου αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη της γαλλικής κοινωνίας προς τον ελληνικό λαό. "Νιώθουμε κοντά στον Έλληνα ασθενή. Η Ελλάδα χρειάζεται τη στήριξη όλων μας και εμείς χρειαζόμαστε την εμπειρία της όσον αφορά τη διαχείριση κρίσεων.

Είμαστε ευγνώμονες για την ευχαριστήρια επιστολή, υπογεγραμμένη από όλα τα μέλη του Δ.Σ. που απεστάλη στο σύλλογό μας και επιθυμούμε να αναπτύξουμε τη συνεργασία μας, στέλνοντας 5 φοιτητές - εθελοντές για μία εβδομάδα πρακτικής στο Γ.Ν.Π." αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Μ.Κ.Ο Jean-Pierre Rigaud.

"Έχει αναπτυχθεί συνεργασία μεταξύ του νοσοκομείου μας και του συλλόγου. Μας έχουν επισκεφτεί αρκετά μέλη του συλλόγου από τη Γαλλία και τους ξεναγήσαμε με γαλλόφωνο προσωπικό τόσο στο νέο επταώροφο όσο και στα παλιά κτήρια του νοσοκομείου μας" μας ανέφερε ο κ. Σερεμέτης, διοικητής του Γ.Ν.Π.

Ο κ. Χρήστος Χυνής, ενεργό μέλος του γαλλικού συλλόγου, πρόσφατα εγκατεστημένος στο Αίγιο, μιλάει για το συμβολισμό αυτής της συνεργασίας καθώς και για τη θερμή υποδοχή της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Επίσης, αξιοσημείωτο είναι πως τα μέλη του γαλλικού συλλόγου (κάποια από τα οποία μετέφεραν με δικό τους αυτοκίνητο τις κούτες υλικών) εντυπωσιάστηκαν με τις κτιριακές υποδομές του επταωρόφου και τον επαγγελματισμό του προσωπικού. Είναι η τρίτη κατά σειρά δωρεά που δέχεται το Γ.Ν. Πατρών από τη ΜΚΟ Pour la solidarite και περιλαμβάνει αναπηρικά αμαξίδια, σετ μαιευτικής, υλικά χειρουργείου κ.α.

Κοινός και απώτερος στόχος του Γ.Ν. Πατρών και του συλλόγου Pour la solidarite είναι η ανάπτυξη ισχυρών δεσμών φιλίας, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και η αλληλοβοήθεια."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις