Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Το νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας άλλαξε...όψη - Grafiti και πίνακες από καλλιτέχνες και ομάδες ασθενών - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Το νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας άλλαξε....
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις όμορφες εικόνες

Το νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας αλλάζει εικόνα. Σταδιακά και από έξω προς τα μέσα καλλιτέχνες σε πρώτη φάση με grafitti έντυσαν τοίχους του νοσηλευτικού ιδρύματος. Σε συνέχεια της εξωστρέφειας του νοσοκομείου, δημιουργικές δράσεις με πίνακες εντός του ιδρύματος αναμένεται να αναπτύξουν και ασθενείς.

Με μια... ιδιαίτερη εικαστική δημιουργία τύπου grafiti άλλαξε εικόνα ο τοίχος του νέου πολυόροφου κτηρίου του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας το οποίο παραδόθηκε πριν από λίγο καιρό.

Το πρώτο graffiti ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στο χώρο. Ακολούθησαν αρκετά ακόμα. Ένα με ξεκάθαρο μήνυμα κατά του καπνίσματος - πρόγραμμα το οποίο εξάλλου "τρέχει" το νοσοκομείο - και ένα ακόμη πόλύ ξεχωριστό το οποίο μας εξηγούν οι grafita-δες καλλιτέχνες.

Στο εσωτερικό του πολυόροφου κτιρίου στον Αγ. Ανδρέα οι εικαστικές παρεμβάσεις συνεχίζονται και σύμφωνα με την αναπλ. Υποδιοικήτρια του νοσοκομείου Μαρία Ζαφειροπούλου, σύντομα θα εμπλέξουν δημιουργικά ακόμη και ασθενείς.

Αν μη τι άλλο το νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας συμπεριφέρεται με εξωστρέφεια και προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα προς τα έξω του νοσοκομείου έτσι όπως αρνητικά το έχει στο μυαλό τους εως σήμερα ο πολίτης. Δημιουργώντας θετικές εικόνες και σκέψεις.

Δείτε τις δημιουργίες καλλιτεχνών στο εσωτερικό του ισογείου του πολυώροφου, στον Αγ. Ανδρέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight