Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Οι θερινές προβολές της λέσχης Εκτός / Γραμμής

Πάτρα: Οι θερινές προβολές της λέσχης Εκ...

Στον χώρο της, Τριών Ναυάρχων 9

Η λέσχη Εκτός / Γραμμής Πάτρας συνεχίζει τη θερινή λειτουργία της με τις κινηματογραφικές προβολές και συγκεκριμένα αφιέρωμα στο film noir. Το αφιέρωμα περιλαμβάνει κλασσικές ταινίες που δίνουν έμφαση στον κυνισμό και τα συναισθήματα.

Η ανακοίνωση:

«Κατά τα γνωρίσματα του film noir, οι ταινίες χαρακτηρίζονται από χαμηλό φωτισμό και έντονες ασπρόμαυρες αντιθέσεις. Έντονο επίσης είναι και το αστυνομικό ή το δικαστικό στοιχείο στις ταινίες, οι περισσότερες από τις οποίες περιλαμβάνουν κάποιον ντετέκτιβ, δικαστή ή διεφθαρμένο αστυνομικό μεταξύ των κύριων χαρακτήρων της υπόθεσης.

Πρόκειται γενικά για ταινίες ευχάριστες και ιδανικές για μια θερινή προβολή σε ανοιχτό μέρος. Οι προβολές πραγματοποιούνται στην ταράτσα της λέσχης, έναν άνετο και δροσερό χώρο, στην Τριών Ναυάρχων 9.

Πριν την έναρξη της κάθε ταινίας θα υπάρχει μια μικρή εισαγωγή από την κινηματογραφική ομάδα της λέσχης, που έχει σκοπό να μας βάλει στο κλίμα της ταινίας. Μετά το τέλος της προβολής θα ακολουθεί συζήτηση από όσους θέλουν να κουβεντιάσουν την ταινία και τα μηνύματά της.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture