Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το ψέμα που "σέρβιραν" Καρύδη, Αθερίδης, Αλικάκη και Κάππας... άρεσε πολύ στους Πατρινούς -ΦΩΤΟ

Το ψέμα που "σέρβιραν" Καρύδη,...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Είδαμε την παράσταση

Τη δεύτερη και τελευταία παράσταση τους στην Πάτρα έδωσαν το βράδυ της Τρίτης ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μυρτώ Αλικάκη και ο Κωνσταντίνος Kάππα. "Σέρβιραν" στους Πατρινούς ένα... "Ψέμα" που τους άρεσε πολύ.

Πρόκειται για την κωμωδία "Το Ψέμα".

Ψέματα και αλήθειες ανακατεύτηκαν και απείλησαν να διαταράξουν τη ζωή δύο ζευγαριών, για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι «αν όλοι οι άνθρωποι έλεγαν αλήθειες, η ζωή θα ήταν εφιάλτης».

Και χθες το Αρχαίο Ωδείο ήταν γεμάτο. Από νωρίς έξω από τον χώρο είχε σχηματιστεί μια τεράστια ουρά από θεατρόφιλους Πατρινούς που ήθελαν να δουν την παράσταση. Παρά το συνωστισμό δεν υπήρξαν ιδιαίτερες εντάσεις.

Αν και η παράσταση ήταν προγραμματισμένη για τις 21:30 ξεκίνησε στις 21:50 καθώς τότε είχαν περάσει όλοι οι θεατές στις θέσεις τους.

Μάλιστα κάποια στιγμή ο Θοδωρής Αθερίδης ανέβηκε στη σκηνή, κάνοντας πως ποτίζει τα λουλούδια του σκηνικού και εξήγησε ότι η καθυστέρηση οφειλόταν ακριβώς στην προσέλευση του κοινού.

Το σκηνικό της παράστασης ήταν ιδιαίτερα όμορφο και καλοκαιρινό. Κατά τη διάρκεια της ακούσαμε δικαιολογημένα πολλά γέλια αφού και το έργο αλλά και οι ερμηνείες των ηθοποιών δεν άφηναν περιθώριο για κάτι διαφορετικό.

Ήταν σίγουρα από τις ωραίες θεατρικές βραδιές του καλοκαιριού, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight