Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το μήνυμα του Θανάση Θεοδωρόπουλου στην γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα

Το μήνυμα του Θανάση Θεοδωρόπουλου στην ...

Ο πρώην "μελανόλευκος" έφορος αποχαιρέτησε παίκτριες και προπονητή

Ο πρώην έφορος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Απόλλωνα Θανάσης Θεοδωρόπουλος, έγραψε το παρακάτω μήνυμα για να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του ομάδα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Αποχωρώντας από τη θέση του εφόρου των γυναικών στο βόλεϊ του Απόλλωνα μετά την απόφαση της νέας διοίκησης και δει του κ. Καραπάνου για λύση της συνεργασίας μας θέλω να ευχαριστήσω την προηγούμενη διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Καμίση και τον κ. Μαμασιούλα για την άριστη συνεργασία μας.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Γιώργο Λυκούδη  για το ωραίο ταξίδι που κάναμε μαζί πραγματοποιώντας το στόχο μας που δεν ήταν άλλος από το να ανεβάσουμε την ομάδα στην Pre League διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες περί του αντιθέτου.

Φυσικά να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλες τις αθλήτριες που παρά την απειρία τους στην Α2 Εθνική κατηγορία και το νεαρό της ηλικίας τους (μέσω όρο 19,5 ετών) κατάφεραν με πολύ δουλειά και τις οδηγίες του κ. Λυκούδη να κάνουν το όνειρο της ανόδου στην Pre League πραγματικότητα.

Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και συναδέλφους του βόλεϊ. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια και να μην ξαναζήσει το τμήμα το Εφιαλτικό 2014 που γίναμε Πανελλήνια περίγελο πάντα για το καλό του Απόλλωνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Πρωταθλήτριες Πελοποννήσου οι παγκορασίδες του Απόλλωνα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports