Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Στις 23 και 24/6 το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής της Παχυσαρκίας

Πάτρα: Στις 23 και 24/6 το 10ο Πανελλήνι...

Στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Ρίο

To 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής της Παχυσαρκίας, θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα το διήμερο 23 και 24/6/2017, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Ρίο.

Το Συνέδριο διοργανώνει η Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία παχυσαρκίας. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, Γεώργιος Σκρουμπής, αναπληρωτής καθηγητής χειρουργικής του Πανεπιστημίου Πατρών, η παχυσαρκία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σύγχρονα προβλήματα υγείας, στις ανεπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες. Σχετίζεται με αυξημένη επίπτωση πολλών και σοβαρών συνοδών νοσημάτων και αποτελεί μία από τις κυριότερες αιτίες θανάτου στον αναπτυγμένο κόσμο.

Στη διάρκεια του συνεδρίου, επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, χειρουργοί, ιατροί άλλων ειδικοτήτων και άλλοι επιστήμονες που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση της νοσογόνου παχυσαρκίας, θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους και τα νεότερα κλινικά και ερευνητικά δεδομένα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με  τη γραμματεία CONGRESS PLUS  (υπεύθυνη οργάνωσης Ελμίνα  Σιμιτζή), τηλ. 2610 332752.

Δείτε το Τελικό Πρόγραμμα του 10ου Πανελλήνιου Συνέδριου Χειρουργικής της Παχυσαρκίας

Την Πέμπτη 22/6 στις 12 το μεσημέρι, θα δοθεί και συνέντευξη Τύπου για το συνέδριο, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, στην οδό Βότση 42.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being