Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τη Δευτέρα στην Τεχνόπολη η μεγάλη συναυλία για τα 20χρονα του Δ. Μπάση - Θα συμμετέχει και ο Θ. Μικρούτσικος

Τη Δευτέρα στην Τεχνόπολη η μεγάλη συναυ...

Θα είναι μία συναυλία - γιορτή με πολλούς καλεσμένους τραγουδιστές

Την ερχόμενη Δευτέρα 26/6/2017 στην Αθήνα, στην Τεχνόπολη ο ερμηνευτής Δημήτρης Μπάσης, στα 47 του χρόνια σήμερα πραγματοποιεί μία μεγάλη συναυλία – γιορτή με αφορμή την εικοσάχρονη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, από το 1997 έως σήμερα.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, ο Δημήτρης Μπάσης υποδέχεται για πρώτη φορά το κοινό στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι  για να γιορτάσει μαζί του αλλά και με εκλεκτούς καλεσμένους – φίλους  τη συμπλήρωση των 20 χρόνων στη δισκογραφία.

Ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, ο Δ. Μπάσης θεωρείται πλέον καθιερωμένος και ένας από τους σημαντικότερους της γενιάς του. Βρίσκεται στην πιο ώριμη περίοδο της καλλιτεχνικής του πορείας και φτάνοντας πια τα είκοσι χρόνια σημαντικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, στήνει μια μοναδική συναυλία-γιορτή με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών! Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του Δημήτρη Μπάση, θα ταξιδέψουν το κοινό, θυμίζοντας στιγμές του παρελθόντος.

Από τα πιο ωραία τραγούδια του είναι η επανεκτέλεση του τραγουδιού «Σπασμένο καράβι» μαζί με τους «Άνεμος».

Τη σκηνή της Τεχνόπολης την Δευτέρα 26/6 στις 21.00 το βράδυ, θα την μοιραστεί ο Δημήτρης Μπάσης με τους εξής εκλεκτούς καλεσμένους (με αλφαβητική σειρά):

Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννη Ζουγανέλη, Ανδρέα Κατσιγιάννη, Γιάννη Κότσιρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Θάνο Μικρούτσικο, Χρήστο Νικολόπουλο, Γιώργο Νταλάρα και Μίλτο Πασχαλίδη.

Οργάνωση παραγωγής: 360o Entertainment.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture