Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο σπουδαίος πρωταγωνιστής Ντάνιελ Ντέι Λιούις εγκαταλείπει την ηθοποιία

Ο σπουδαίος πρωταγωνιστής Ντάνιελ Ντέι Λ...

Ο ρόλος του στη νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον «Phantom Thread», θα είναι ο τελευταίος του

Τον περασμένο Απρίλιο ο Βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Ντέι Λιούις έκλεισε αιίσως τα 60 του χρόνια. Θεωρείται από τους πλέον αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς του, τιμημένος ήδη με 3 βραβεία Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου, με πιο τελευταίο για το ρόλο του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, Λίνκολν, στην ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια τον βλέπαμε όλο και πιο σπάνια στην μεγάλη οθόνη αλλά και στη θεατρική σκηνή, όπως έγραψε το flix.gr, καθώς ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις δεν έδειχνε να απολαμβάνει πλέον το επάγγελμα του σταρ που συχνά πάει μαζί με αυτό του ηθοποιού.

Ήρθε λοιπόν η ανακοίνωση – γνωστοποίηση από την πλευρά του ότι το φιλμ «Phantom Thread» (προσωρινός τίτλος της καινούριας ταινίας του Πολ Τόμας Αντερσον) θα είναι η τελευταία του ταινία, γεγονός που ήδη προξένησε αναστάτωση, λύπη και έκπληξη στους σινεφίλ. Ο Λιούις τελευταία περνά πολύ χρόνο μαζί με την οικογένειά του στην φάρμα του στο Γουίκλοου έξω από το Δουβλίνο.

Η ανακοίνωση του, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης ότι μπορεί να ανακαλέσει, καθώς δηλώνει ξεκάθαρα τα εξής: «Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις δεν θα δουλεύει πια ως ηθοποιός. Είναι βαθιά ευγνώμων σε όλους τους συνεργάτες του και το κοινό του όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για μια ιδιωτική υπόθεση και ούτε αυτός ούτε οι εκπρόσωποί του θα κάνουν κάποιο άλλο σχόλιο πάνω στο θέμα».

Ο Daniel Day Lewis έχει πάρει Όσκαρ και για τα φιλμ «Το αριστερό μου Πόδι» και «Θα Χυθεί Αίμα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight