Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τί θα δούμε στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο έως και τις 9 Ιουλίου - "Μούμια" από την Πέμπτη 22/6

Τί θα δούμε στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρ...

Θα προβληθεί και η Γαλλική κωμωδία "Ο αρχιτσιγκούνης" με τον Ντάνι Μπουν

Δυναμικά συνεχίζει τις προβολές του το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, ελπίζοντας να στρώσει επιτέλους ο καιρός και οι σινεφίλ να γεμίσουν την όμορφη αίθουσα που είναι μέσα στο πράσινο, στην καρδιά του Ρίου, λίγο πιο κάτω από τον σιδηροδρομικό σταθμό.

Από την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 στις 22.00 ξεκινά να προβάλλεται η «Μούμια» που ήδη διεθνώς έχει ξεπεράσει σε εισπράξεις τα 300 εκατομμύρια δολάρια. Το όνομα – εγγύηση για ταινία δράσης, Τομ Κρουζ στο κατώφλι των 55 του χρόνων, είναι για άλλη μία φορά συναρπαστικός αν και δεν πολυταιριάζει στο concept της αιγυπτιακής Μούμιας που ξαναζωντανεύει. Μαζί του ο Ράσελ Κρόου, η Σοφία Μπουτέλα ως Μούμια, η Αναμπέλ Γουόλις και ο Τζέικ Τζόνσον. Η ταινία έχει βγει από την UIP.

H “Μούμια” θα συνεχιστεί στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο έως και την Κυριακή 25/6 και τη Δευτέρα 26/6 έως και την Τετάρτη 28/6 σειρά θα πάρει μία νέα παιδική ταινία ψηφιακού animation που ήδη έχει κόψει περισσότερα από 55.000 εισιτήρια στην Ελλάδα, το «Cars 3 – Αυτοκίνητα 3» από την Ντίσνει και την Pixar. Το φιλμ με το αυτοκίνητο "Κεραυνός Μακουίν" και πάλι στο προσκήνιο, θα προβληθεί στις 21.30, στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια με τις φωνές των Σάκη Ρουβά, Βίκυς Καγιά, Παύλου Κοντογιαννίδη. Διανέμεται από την Feelgood.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 το σινέ Κάστρο στο Ρίο θα μας φέρει την Γαλλική ταινία «Ο Αρχιτσιγκούνης - Radin!», σε σκηνοθεσία Φρεντ Καβαγέ με τους: Ντανί Μπουν, Λοράνς Αρνέ και Νοεμί Σμιντ. To φιλμ (διανομή από την Rosebud.21) ήδη έχουν δει πανελλαδικά πάνω από 17.000 θεατές.

Ένας ακοινώνητος, σπαγκοραμμένος βιολιστής, που ζει κάνοντας αιματηρή οικονομία, φλερτάρει με την καινούργια βιολοντσελίστρια της ορχήστρας ενώ ανακαλύπτει πως έχει μια κόρη που αγνοούσε την ύπαρξή της.

Ο αστείος, κωμικός ηθοποιός Ντανί Μπουν («Είναι Τρελοί Αυτοί οι Βόρειοι», «Σουπερχόνδριος») είναι ο πρωταγωνιστής της χαριτωμένης αυτής κωμωδίας. Ώρα προβολής, 22.00.

Τέλος από 3 έως 5 Ιουλίου 2017 το σινέ Κάστρο στο Ρίο θα φέρει μία άλλη αρκετά αστεία Γαλλική κωμωδία του Φιλίπ Λασό με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί (παίζει και η Ναταλί Μπέι), το «Άλλοθι για παντρεμένους.com» που η ιδέα του προέρχεται από πραγματική ιστορία ενώ από τις 6 έως τις 9 Ιουλίου 2017, οι σινεφίλ θα χαρούν στο μοναδικό πλέον θερινό σινεμά της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας, στις 22.00 το νέο Αμερικάνικο φιλμ «Going with style – Εκδίκηση με στυλ» με τους Μάικλ Κέιν, Μόργκαν Φρίμαν και Άλαν Άρκιν.

Οι τρεις βετεράνοι ηθοποιοί υποδύονται τους ρόλους των επιστήθιων φίλων Γουίλι, Τζο και Αλμπερτ, οι οποίοι αποφασίζουν να πάνε κόντρα στα στερεότυπα της συνταξιοδότησης και να ξεστρατίσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους, όταν τα χρήματα των συντάξεων τους θα χαθούν, απόρροια εταιρικής κακοδιαχείρισης. Η σκηνοθεσία είναι του Ζακ Μπραφ.

*Το «Going with style – Εκδίκηση με στυλ» (διανομή από την Tanweer) με διεθνείς εισπράξεις άνω των 82 εκατομμυρίων δολαρίων, κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα την Πέμπτη 22/6 και βγαίνει και στα Ster/Odeon στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture