Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Έκλεψαν" την παράσταση οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του στίβου

"Έκλεψαν" την παράσταση οι πρω...

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών έγινε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα με τους κορυφαίους Ελληνες αθλητές και τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες να κλέβουν την παράσταση.  Στο περιθώριο του κορυφαίου εγχώριου αθλητικού γεγονότος έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη της Επιτροπής Αθλητών.

Ο Κώστας Φιλιππίδης ήταν ο αθλητής που βρέθηκε στην πρώτη θέση στην προτίμηση των συναθλητών του και ακολούθησαν στη δεύτερη θέση η Βούλα Παπαχρήστου και ο Παρασκευάς Μπατζάβαλης.

Η ομοσπονδία θεσμοθέτησε φέτος το έπαθλο "Γιάννης Σταματόπουλος" προκειμένου να τιμήσει έναν από τους ανθρώπους που πρόσφεραν τα μέγιστα στον ελληνικό στίβο και τον αθλητισμό της χώρας γενικότερα.

Το έπαθλο αφορά την καλύτερη επίδοση αθλητή ή αθλήτριας, με βάση τη βαθμολογία της IAAF. Η Κατερίνα Στεφανίδη παρέλαβε το φετινό βραβείο, αφού το 4,81 μ. πέτυχε στο επί κοντώ απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία.

Στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών λειτούργησε παιδική κερκίδα. Οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους πρωταθλητές μας, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports