Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Ελλάδα ο Γουίλ Σμιθ - Η κόρη του καθάρισε παραλίες των Αντίπαξων- ΦΩΤΟ

Στην Ελλάδα ο Γουίλ Σμιθ - Η κόρη του κα...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι ανέβασε στο instagram

Στην Ελλάδα βρίσκεται Ο Χολυγουντιανός αστέρας Γουίλ Σμιθ. Μαζί του είναι η σύζυγος και η 17 χρονη κόρη του. Η οικογένεια απολαμβάνει τον ήλιο και τις ελληνικές θάλασσες ενώ η 17χρονη Willow ανεβάζει φωτογραφίες των διακοπών της στο instagram.

Μετά την Κέρκυρα, σειρά είχαν Παξοί και Αντίπαξοι. Μάλιστα σε  μια φωτογραφία αποκονίζονται η Jada και η Willow μαζί με το προσωπικό της θαλαμηγού, με την οποία κάπουν διακοπές,  να μαζεύουν σκουπίδια από παραλία των Αντίπαξων.

«Ευρισκόμενη τόσο μακριά από αυτό που εγώ αντιλαμβάνονται ως μία μολυσμένη μητρόπολη, δεν άντεχα να κοιτάζω αυτές τις όμορφες παραλίες της Ελλάδας να είναι γεμάτες σκουπίδια. Είδα νεκρούς γλάρους που είχαν πνιγεί από μικρά κομμάτια πλαστικού και άλλα μη βιοδιασπώμενα υλικά. [...]

Τέσσερις υπέροχοι άνθρωποι μαζί με τη μαμά μου και εμένα μαζέψαμε 22 σακούλες γεμάτες πλαστικά και αστικά απορρίμματα από τρεις μικρές παραλίες των Αντίπαξων. [...] Αν όλοι ξεκινήσουμε να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Willow Smith στο Instagram.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight