Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του συλλόγου Αλισσαίων - Προσέφερε πλακάκια για την πλατεία Καμενίτσας

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του συλλόγου...

Ο χώρος θα μπορεί να είναι επισκέψιμος από τους κατοίκους

Ο πολιτιστικός σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος» συνεχίζοντας την προσπάθεια με τις συνεχείς παρεμβάσεις του για τη βελτίωση της ποιότητα ζωής των κατοίκων και στα δυο χωριά της περιοχής, Άνω και Κάτω Αλισσό, προχώρησε σε μια ακόμα παρέμβαση στον Άνω Αλισσό (συνοικισμό Καμενίτσα), όπου μετά το σιντριβάνι και τα φώτα κήπου (σποτ), και το βάψιμο  στα παγκάκια στην πλατεία της Καμενίτσας δίπλα από τον ευαγγελιστή Λουκά, προσέφερε τα πλακάκια για την πλακόστρωση της πλατείας  ώστε να ομορφύνει και να μένει μόνο η σπορά του γκαζόν.

Έτσι ο χώρος αυτός θα μπορεί να είναι επισκέψιμος και να αποτελεί ένα χώρος ξεκούρασης και περιπάτου για τους κατοίκους.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, σκοπός του πολιτιστικού συλλόγου στους 15 μήνες λειτουργίας του είναι να κάνει παρεμβάσεις  που θα μένουν διαχρονικά. Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, «όλες αυτές οι παρεμβάσεις είναι η ανταπόδοση της  μεγάλη αγάπης που μας δίνετε και εμείς θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε με έργα και δράσεις για τα χωριά μας.

Ο πολιτιστικός μας σύλλογος έχει μία δύναμη, εσάς και τα εκατοντάδες μέλη του και από τα δυο χωριά μας,  που τον απαρτίζουν και τον κάνατε μεγάλο από την πρώτη στιγμή και καλούμε όλους τους κατοίκους,  χωρίς διαχωρισμούς, να συνεχίσουν να εντάσσονται στον σύλλογο μας, με ένα σκοπό, το κοινό καλό και την πρόοδο των Αλισσών και σε αυτό το σκοπό είναι επικεντρωμένος ο αγώνας μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις