Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

28/9 ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΘΡΙΛΕΡ "ΤΟ ΑΥΤΟ- IT"

28/9 ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝ...

Βασικός κακός του φιλμ ο κλόουν Πένιγουαϊζ, με ιστορικό φόνων και βίας

Πολλοί ρωτούν πότε ακριβώς θα έρθει στην Πάτρα, στα Ster/Odeon στη Βέσο Μάρε, το πολυαναμενόμενο φιλμ τρόμου «Το Αυτό - It», σε σκηνοθεσία του 44χρονου Αργεντινού δημιουργού Αντρέ Μουσιέτι - Andres Muschietti («Mama»), με τους Bill Skarsgard και Jaden Lieberher και η απάντηση είναι πολύ σύντομα, και για την ακρίβεια την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 σε διανομή της Tanweer.

Η ταινία που έχει βασιστεί στο βιβλίο του μετρ του τρόμου, Αμερικανού συγγραφέα και σεναριογράφου Στίβεν Κινγκ (το καλοκαίρι είδαμε στην Πάτρα και τον «Μαύρο Πύργο» με τον Ίντρις Έλμπα που έχει επίσης εμπνευστεί από βιβλία του Στίβεν Κινγκ) έχει ήδη σαρώσει στο Αμερικάνικο box office κάνοντας μάλιστα ρεκόρ φθινοπώρου.

Ήρθε 1η στα ταμεία για 2ο συνεχόμενο σαββατοκύριακο (παίζεται από τις 8 Σεπτεμβρίου 2017) και ήδη στις ΗΠΑ έχει φτάσει τα 220 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα 154 εκατομμύρια από την προβολή της στον υπόλοιπο κόσμο.

Στο «It – Το Αυτό» πρωταγωνιστούν οι Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Τζέιντεν Λίμπερερ, Τζέρεμι Ρεϊ Τέιλορ, Σοφία Λίλις, Φιν Γούλφχαρντ, Γουάιατ Όλεφ, Τσόουζεν Τζέικομπς, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ και Νίκολας Χάμιλτον.

«Το Αυτό» θεωρείται από το 1986 που πρωτοκυκλοφόρησε, ένα από τα πλέον αγαπημένα βιβλία τρόμου του Στίβεν Κινγκ με φανατικούς αναγνώστες σε όλο τον κόσμο και τώρα όπως δείχνει μετατράπηκε σε μία επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία, με κεντρικό ήρωα έναν κλόουν που σπέρνει τον φόβο και τον τρόμο.

Όταν μικρά παιδιά αρχίζουν να εξαφανίζονται στην πόλη του Ντέρι, στο Μέιν, μια ομάδα παιδιών έρχεται αντιμέτωπη με τους μεγαλύτερους φόβους της, καθώς θα τα βάλει με έναν κακό κλόουν, τον Πένιγουαϊζ, με ιστορικό φόνων και βίας που γυρίζει αιώνες στο παρελθόν.

Ο 27χρονος Μπιλ Σκάρσγκαρντ («Allegiant», τηλεοπτική σειρά «Hemlock Grove») υποδύεται τον βασικό κακό της ιστορίας, τον μυστηριώδη και τρομακτικό Πένιγουαϊζ.

Το σενάριο υπογράφουν οι Τσέις Πάλμερ, Κάρι Φουκουνάγκα και Γκάρι Ντόμπερμαν. Το ομώνυμο βιβλίο, στο οποίο βασίζεται η ταινία, θα κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο σε μία νέα, πλήρη μετάφραση στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος.

*Η ταινία αναμένεται να κάνει εμπορική επιτυχία και στην Ελλάδα ενώ έχει προγραμματιστεί να παιχθεί και στο 23ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture