Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος»

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού...

Για το επόμενο τετράμηνο

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του επόμενου τετραμήνου ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος». Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

1.H Γιορτή της Καμενίτσας,  παραμονή της εορτής του ευαγγελιστή Λουκά, 17 Οκτωβρίου  Τρίτη ώρα 20.00, πλούσιο δίωρο μουσικοχορευτικό παραδοσιακό πρόγραμμα με χορευτικά τμήματα - χορωδία και παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια.

2. 19 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή  10.30, ποδηλατάδα  σε συνεργασία με τον ΑΟ Δύμης και ΙΔΕΑ ( Άνω Αλισσό, Κάτω Αλισσό, παραλία Αχαγιάς, τερματισμός στην πλατεία Παπαγιανοπούλου Κάτω Αχαΐα.

3. 2η μεγάλη γιορτή πορτοκαλιού 26 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή ώρα 11.15  στον Άνω Αλισσό,  με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

4. 10 Δεκεμβρίου ημέρα Κυριακή  ώρα 11.15 παγκόσμια ημέρα του παιδιού, στις δυο πλατείες των χωριών μας ταυτόχρονα  Άνω και Κάτω Αλισσού,  παιδική γιορτή με άρωμα Χριστουγέννων, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο «Πάλεια» Κάτω Αχαΐας ( και σε πλατεία της Κάτω Αχαΐας ταυτόχρονα ).

5. 7  Ιανουάριου,   εορτή του Αγίου Ιωάννη, στον Κάτω Αλισσό, μετά το πέρας του εκκλησιασμού, ο σύλλογος μας σε συνεργασία με την πρόεδρο του ΤΔ Κάτω Αλισσού, διοργανώνει  παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό του συλλόγου μας καθώς θα προσφερθούν και κεράσματα στην πλατεία του χωριού.

6. Πάμε Αράχοβα, μονοήμερη εκδρομή και κόψιμο της βασιλόπιτας του Συλλόγου μας, 21 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή Αράχοβα - χιονοδρομικό και γλέντι, κοπή πίτας στο Ζεμένο. Γαλαξίδι και επιστροφή.

7. 4 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή 19.00, στο γυμνάσιο Κάτω Αχαΐας, συναυλία βιμπράτο του τμήματος έγχορδων της πολυφωνικής ορχήστρας Πατρών, όπου θα παρουσιάσει δημιουργίες μεγάλων Ελλήνων μουσικών. Η εκδήλωση αυτή γίνεται σε συνεργασία με την «Πάλεια» Κάτω Αχαΐας και με την αιγίδα του τμήματος πολιτισμού του Δήμου μας.

Αυτές είναι οι δράσεις μας μέχρι 4 Φεβρουαρίου.

Τις εκδηλώσεις της Κυριακής για το ζάχαρο και την πρόληψη του Διαβήτη και την εκδρομή στη Βουλγαρία 27 Οκτώβρη δεν τις αναφέραμε γιατί έχουν είδη ανακοινωθεί.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου στην τελευταία εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων Πείρος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture