Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ελενα Κονιδάρη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με σχέδιο ρεαλιστικό στην Θεσσαλονίκη

Ελενα Κονιδάρη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με...

Παρέστη στη ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει την ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και να παραστεί στην ημερίδα του Τομέα Υγείας του οποίου είναι μέλος, βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η  Έλενα Κονιδάρη.

Η κ. Κονιδάρη είχε επαφές με στελέχη του κόμματος και συνομίλησε μαζί τους  για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις θέματα που απασχολούν τον χώρο της Υγείας. Με την ευκαιρία της παρουσίας της στη Θεσσαλονίκη η κυρία Κονιδάρη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα την ευκαιρία να βρεθώ στην συμπρωτεύουσα και να παρακολουθήσω τις εκδηλώσεις όπου παρέστη ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για μία ακόμη φορά η Νέα Δημοκρατία αποδείχθηκε ότι εκφράζει λόγο ρεαλιστικό και σχεδιάζει σοβαρή πολιτική, με μοναδική πυξίδα την ευθύνη και την αλήθεια, άξονες στους οποίους κινήθηκαν  οι τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Παράλληλα, οι Τομείς του κόμματος δούλεψαν υπεύθυνα και συγκεκριμένα στους άξονες της σύνταξης του Κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος, στα πλαίσια ενός ανοιχτού και δημοκρατικού διαλόγου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία εξέπεμψαν για μία ακόμη φορά τους Έλληνες μηνύματα ευθύνης κόντρα στις πολιτικές του λαϊκισμού των λαοπλάνων”

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις