Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Πάρτο Αλλιώς 20-9-2017

Πάρτο Αλλιώς 20-9-2017

Του Ντίνου Βγενόπουλου

…Σπίρτο ο Αντιπρόεδρος

Ευφυΐα τετράτροχη…

Cinturato….

Έγραψε ο …ευφυής…

«Η κυβέρνηση πλήρωσε 15.000 για να αλλάξει τα τέσσερα λάστιχα».

Τελικά όμως όπως αποδείχθηκε το αυτοκίνητο δεν ήταν του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως ανέφερε το δημοσίευμα, αλλά του Αντώνη Σαμαρά και το αίτημα για τη «χρυσή» αλλαγή των ελαστικών έγινε από τη φρουρά του.

Αυτοί είναι…

Ντόναλντ Τραμπ: μιλώντας στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ. είπε πως αν η Β. Κορέα συνεχίσει στο δρόμο των πυρηνικών δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να την καταστρέψουμε τελείως».

Ειρηνοποιό δεν τον λες

Τρελό και αλλοπαρμένο ίσως…

Βολταίρος: «Θ’ αφήσουμε αυτόν τον κόσμο ακριβώς έτσι όπως τον βρήκαμε: ανόητο, άδικο και κακό».

Μένω στο σπίτι του Βολταίρου δεν σημαίνει ότι καταλαβαίνω και αυτά που έγραψε…

Πάντως υποψιάζομαι ότι ό Βολταίρος ήξερε πως κάποιος Κυριάκος θα έλεγε μια παρόλα που το ν επιβεβαιώνει…

«Με βάση τα επίσημα ετήσια στοιχεία του συστήματος «ΑΡΤΕΜΙΣ», η αδήλωτη εργασία στους κλάδους υψηλής παραβατικότητας εκτινάχθηκε το 2013 επί ΝΔ στο 31,61%, ως αποτέλεσμα της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και της υποβάθμισης των ελεγκτικών μηχανισμών. Το 2014 ήταν στο 19,17% και το 2015 μειώθηκε στο 16,48%. Για το 2016, τα αντίστοιχα στοιχεία δείχνουν ότι η αδήλωτη εργασία μειώθηκε περαιτέρω στο 13,39%.

Αυτά…

Π. Κουρουμπλής: «Αν αποδειχθεί ότι έχω ευθύνη, έχω την γενναιότητα να την αναλάβω»

Οι γενναίοι του Πειραιά…

Δημοσίευμα σχετικά με παρασκηνιακές κινήσεις που φέρεται να έχει κάνει ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ., προκειμένου να διαγραφούν τα δάνεια του κόμματός του, τα οποία ανέρχονται στα 200 εκατομμύρια ευρώ, και ακόμα δεν υπάρχει απάντηση για το αληθές του δημοσιεύματος

Και οι αρουραίοι της Πειραιώς

«Πολιτικά σχιζοφρενείς είστε να λέτε πως συμφωνείτε αλλά δεν τα ψηφίζουμε;» διερωτήθηκε ο Σταύρος Κοντονής, κατηγορώντας την ΝΔ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.  Η τροπολογία δεν προβλέπει την αναγνώριση τουρκικών σωματείων, αλλά εγκαθιδρύει δικαίωμα επανεξετάσης απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

Ρητορικό το ερώτημα λοιπόν…

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν τον Ιούνιο του 2017 ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης διορίστηκε και Γραμματέας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με τετραετή θητεία, ύστερα από προκήρυξη που εκδόθηκε στις 30 Μαΐου. Τον διορισμό του προέδρου του ΑΤΕΙ ως Γραμματέα, φέρεται να υπογράφει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης καθηγητής Παναγιώτης Τζιώνας.

Απομένουν μια – δυο θέσεις ακόμα …

Αυτοί είναι…

Για λαθρεμπόριο καυσίμων συνελήφθη ο πλοίαρχος και ο πρώτος μηχανικός του δεξαμενόπλοιου που πραγματοποιούσε απάντληση των καυσίμων από το βυθισμένο πλοίο «Αγ. Ζώνη ΙΙ». Πρόκειται για το πλοίο «ΛΑΣΣΑΙΑ», όπου σε νομότυπο έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή κλιμακίου του τελωνείου και λιμενικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός δεξαμενών έρματος σημαντικές ποσότητες πετρελαιοειδών μιγμάτων, χωρίς τα νόμιμα παραστατικά.

Μα γι΄ αυτό ..προσέτρεξε

Και τις πομπές του να καλύψει

Και να βγάλει το κατιτίς του από την …απορρύπανση

Η Φ.Βάκη: «Αυτή τη στιγμή έχουμε μία πολυεθνική, η οποία ασκεί κριτική σε υπουργούς, στον πρωθυπουργό, βάζει τελεσίγραφα, εκβιάζει». Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία «να μη λειτουργεί ως γραφείο δημοσίων σχέσεων της εταιρείας και ως δικηγόρος της Eldorado, διότι με αυτόν τον τρόπο δεν κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, αλλά αντιπολιτεύεται τη ζωή και το οξυγόνο του ελληνικού λαού. Δεν είναι δυνατόν η ΝΔ να ταυτίζεται με την επίθεση μια πολυεθνικής σε δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας».

Το …αίμα νερό δεν γίνεται κ. Φωτεινή μου…

CNN: Το FBI παρακολουθούσε τα τηλέφωνα του πρώην επικεφαλής της εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ,  Πολ Μάναφορτ, την περίοδο που αυτός συνομιλούσε «πολλές φορές την ημέρα» με τον Ντόναλντ Τραμπ, Αν οι πληροφορίες αυτές ισχύουν , αυξάνονται οι πιθανότητες να διαθέτουν οι αμερικανικές διωκτικές αρχές συνομιλίες του ίδιου του Αμερικανού προέδρου.

Εξ’ ου και η ..ισοπέδωση της Β. Κορέας…

Δεν είναι υποκρισία

Είναι ρεζιλίκι και ξευτίλα να διαμαρτύρονται για τις δημοσκοπήσεις

Αυτοί που κοιμούνται και ξυπνούν με τις …μετρήσεις του ΠΑ.ΜΑΚ…άριστου..

Αυτοί είναι…

Ο  γενικός γραμματέας της Χριστιανοδημοκρατικής Ενωσης Πέτερ Τάουμπερ: «Αφού διάβασα όλες τις διεκδικήσεις των φιλελεύθερων του FDP: όποιος θέλει να έχει τον Σόιμπλε υπουργό Οικονομικών πρέπει να ψηφίσει την CDU».

Να ψηφίσουμε κι΄ εμείς;…

Α. Ανδριανόπουλος : Γιατί, η φύση σύντροφοι παράγει ισότητες; Τότε γιατί το λιοντάρι τρώει τη ζέμπρα(σ.σ!!!) και ο ελέφαντας πατάει την τίγρη; Ποια κοινωνία με ισότητα;

Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το ζώο από τον άνθρωπο Ανδρέα άστο

Να πάει στο διάολο…

Αυτός είναι…

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον Σταύρο ως εφεδρεία του Μητσοτάκη στη ΔΗΣΥ

Δεύτερη

Πρώτη παραμένει ο Βενιζέλος…

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ILO), η οποία ανήκει στον ΟΗΕ, η οργάνωση για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Walk Free Foundation και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης ανακοίνωσαν ότι 40,3 εκατομμύρια άνθρωποι ήταν θύματα της σύγχρονης δουλείας το 2016, ενώ πρόσθεσαν ότι αυτή είναι μια συντηρητική εκτίμηση της κατάστασης.

Αν συμπεριλάβεις και την Ελλάδα φτάνει τα 50…

Ο Στέφανος Χίος που από το πρωί της Τετάρτης αναζητείται από την αστυνομία για να συλληφθεί.

Πήρε τα βουνά

Σώρρας –Χίος

Αν δεν μπορείς να πιάσεις αυτούς ποιόν θα πιάσεις ;

Τον …Γιαγκούλα;

«Από δω και στο εξής σε κάθε ρύθμιση που θα υπάρχει ενδοκυβερνητική διαφωνία εμείς θα καταψηφίζουμε» δήλωσε ο εισηγητής της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας Στο ίδιο μήκος κύματος και ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θόδωρος Παπαθεοδώρου είπε: Από δω και πέρα θα καταψηφίζουμε οτιδήποτε δεν έχει κυβερνητική πλειοψηφία»

Επετεύχθη

Επιτέλους

Η σύγκλιση

Της Κεντροδεξιάς…

Θρήνος και κοπετός στο Μεξικό.

Η εθνοφυλακή, της Ισπανίας  προέβη σε συλλήψεις 12 προσώπων, μεταξύ αυτών και υψηλόβαθμων αξιωματούχων της καταλανικής κυβέρνησης. Εκτός από τον Τζουζέπ Μαρία Τζοβέ, κρατούνται ο γενικός γραμματέας του συμβουλίου Οικονομικών Λιουίς Σαλβαδό, ο υπεύθυνος του Κέντρου Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας Πληροφόρησης Τζοσουέ Σαλιέντ Ρίβας, και ο υπεύθυνος του Γραφείου Κοινωνικών Υποθέσεων Τσαβιέρ Πούτς Φαρέ .Αμέσως μετά την ανακοίνωση της είδησης για την είσοδο της Εθνοφυλακής σε γραφεία της Τζενεραλιτάτ, πλήθος κόσμου συνέρρευσε έξω από τα συγκεκριμένα σημεία, αποδοκιμάζοντας τους εθνοφύλακες, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ανεξαρτησίας και μοιράζοντας φυλλάδια με την προτροπή «Ψηφίζουμε για να είμαστε ελεύθεροι».

www.youtube.com/watch?v=Ke1GxUDUSrM

Οι λαοί και τα πάθη τους…

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις