Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Κύπρος ετοιμάζεται ήδη για την Eurovision 2018

Η Κύπρος ετοιμάζεται ήδη για την Eurovision 2018

Θα πάει με τραγούδι που θα γράψει ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου - Alex P.

Τι κι αν η επόμενη Eurovision αργεί ακόμα (είναι στις 8, 10 και 12 Μάη του 2018), η Κύπρος θέλησε νωρίς νωρίς να ξεκινήσει την διαδικασία της εκπροσώπησης της στον δημοφιλή πανευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού.

Όπως έγινε γνωστό και μέσω διαφημιστικού σποτ στο κανάλι ΡΙΚ, το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) ανακοίνωσε ότι προτίθεται να συμμετάσχει στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2018 που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (European Broadcasting Union, EBU) τον Μάιο του 2018 στη Λισσαβόνα της Πορτογαλίας και μάλιστα ανέθεσε στην ομάδα του γνωστού συνθέτη/ παραγωγού Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P.) τη δημιουργία του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα.

Ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου είναι ο δημιουργός πολλών επιτυχιών ενώ έχει συνεργαστεί και με μεγάλα ονόματα της μουσικής όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μαρκ Άντονι (στο κομμάτι «Vivir mi vida»).

Για την επιλογή τώρα του ερμηνευτή που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, το Τμήμα Προγραμμάτων Τηλεόρασης του ΡΙΚ προκηρύσσει εγχώριο ανοικτό διαγωνισμό, καλώντας ερμηνευτές να λάβουν μέρος στην όλη διαδικασία επιλογής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight