Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο κοσμοπολίτικο Σεν Τροπέ το γαμήλιο πάρτι του Τούρκου παραγωγού του Survivor- ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Στο κοσμοπολίτικο Σεν Τροπέ το γαμήλιο π...

Στο πάρτι παρέστησαν και ο Σάκης Τανιμανίδης με την σύντροφο του Χριστίνα Μπόμπα

Στιγμές απόλυτης χλιδής έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στο γάμο του Τούρκου μεγαλοπαραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί, γνωστού στην Ελλάδα και ως κ. Survivor και της αγαπημένης του, Σεϊμά. Μάλιστα η δεύτερη ημέρα του λαμπερού γάμου τους γιορτάστηκε χθες μ’ ένα μεγάλο πάρτι στο Σεν Τροπέ της Γαλλίας.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου την περασμένη Δευτέρα το βράδυ σε στενό οικογενειακό κύκλο και επανέλαβε την Τρίτη 19/9 το βράδυ συμβολικά την τελετή σε μία δεξίωση όπου ήταν καλεσμένοι κοντά στους 250 συγγενείς, φίλους και συνάδελφους.

Εννοείται ότι στις ευτυχισμένες στιγμές του Ατζούν Ιλιτζαλί και της Σεϊμά, ήσαν παρόντες ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής του «Survivor» του Σκάι, Σάκης Τανιμανίδης με την ωραία σύντροφο του Χριστίνα Μπόμπα. Στο πάρτι στο Σεν Τροπέ, οι νιόπαντροι όσο και οι καλεσμένοι δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να διασκεδάζουν. Ο Τούρκος μεγαλοπαραγωγός ως γνωστόν ετοιμάζει ήδη και το 2ο Survivor που αναμένεται να παρουσιάσει και πάλι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος είναι πολύ πιθανό μέσα στον ερχόμενο χειμώνα να παντρευτεί την καλή του Χριστίνα Μπόμπα.

Τέλος η νύφη Σεϊμά ήταν εντυπωσιακή φορώντας ένα υπέροχο νυφικό ενώ ξεχωριστό ήταν και το φόρεμα που είχε διαλέξει για το πάρτι. Η νύφη κέρδισε τους πάντες με το μπρίο της και τις χορευτικές της φιγούρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight