Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ο Λίονελ Μέσι σπάει όλα τα ρεκόρ

Ποδόσφαιρο: Ο Λίονελ Μέσι σπάει όλα τα ρεκόρ

Έπιασε τον Γκριβς και έχει πλέον μπροστά του στην Ευρώπη μόνο τον Γκερντ Μίλερ

Τέσσερα γκολ για μία ακόμα φορά από τον Λιονέλ Μέσι, χθες βράδυ, στην ευρεία νίκη (6-1) της  Μπαρτσελόνα επί της Εϊμπάρ. Κάτι που κατάφερε για τέταρτη φορά με την Μπαρτσελόνα, αλλά πρώτη από τον Ιανουάριο του 2013, ενάντια στην Οσασούνα.

Οι Καταλανοί είναι στο +7 επί της Ρεάλ  Μαδρίτης, που αγωνιζόταν χθες με την Μπέτις, και έχει πέντε νίκες στα πέντε πρώτα ματς  κάτι που δεν είχε συμβεί από το 2013.

Όμως σημείο αναφοράς όλων των συζητήσεων είναι ο Λιονέλ Μέσι, που έχει σημειώσει πάνω από το 50% των γκολ της Μπαρτσελόνα, 12 στα 21 συνολικά και 9 στα 17 στη La Liga. Ποτέ πριν στις 13 σεζόν με την Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι δεν είχε ξεκινήσει τόσο δυνατά.

Το 2017 σημείωσε 43 γκολ σε 40 παιχνίδια. Με την Αργεντινή, τα πράγματα είναι διαφορετικά, με μόλις 2 γκολ στα 6 τελευταία παιχνίδια της, με την αθλητική εφημερίδα Ola, να έχει πρώτο θέμα, με αφορμή και την παρουσία του Χόρχε Σαμπαόλι στις εξέδρες του Camp Nou: «Άφησε μερικά γκολ για την εθνική ομάδα, ιδιοφυΐα!»

Ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε τα 300 γκολ στο Camp Nou (302) και έφτασε στη δεύτερη θέση τον  Άγγλο Τζίμι Γκριβς σε ένα μόνο πρωτάθλημα ανάμεσα στα πέντε κορυφαία (Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία) με 357 γκολ. Μόνο ο Γκερντ Μίλερ, με 365, παραμένει μπροστά του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα έκανε όλα ο Μέσι για την Μπαρτσελόνα- "Σίφουνας" στη Γλασκόβη η Παρί

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports