Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ανακοινώθηκε η συνεργασία της Volley League με την ΟΠΑΠ Α.Ε

Ανακοινώθηκε η συνεργασία της Volley Lea...

Στο πλαίσιο της κλήρωσης του πρωταθλήματος

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Volley League «Πάμε Στοίχημα» στην φιλόξενη αίθουσα του ΟΠΑΠ στο Μαρκόπουλο. Παράλληλα με την κλήρωση ανακοινώθηκε και η συνεργασία της Λιγκας με την ΟΠΑΠ Α.Ε., όπου θα είναι ο νέος χορηγός του πρωταθλήματος, καθώς και η προβολή του πρωταθλήματος από τη δημόσια τηλεόραση.

Όλοι οι φορείς αναφέρθηκαν στη συμβολή του ΟΠΑΠ, ειδικά αυτή την χρονική περίοδο, όπου η κατάσταση στο ελληνικό βόλεϊ είναι ρευστή.

«Αυτή η συνεργασία μας κάνει πολύ περήφανους. Μας κάνει υπερήφανους που είμαστε οι χορηγοί της Λίγκα. Γιατί είναι από τις πιο ανταγωνιστικές που υπάρχουν. Ακόμα και σήμερα ο ΟΠΑΠ, είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού.

Έχουμε αναπτύξει μια έντονη κοινωνική δράση και θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία, καλή τύχη και καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους» τόνισε ο εκπρόσωπος του ΟΠΑΠ Πάνος Μπέλλος.

«Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας, είναι μεγάλη τιμή για εμάς που βρισκόμαστε σ? αυτό τον υπέροχο χώρο. Ο ΟΠΑΠ κάνει εκπληκτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες και είναι τιμή για εμάς που ξεκινάμε από εδώ.

Χωρίς τον ΟΠΑΠ δεν ξέρω που θα βρισκόμαστε, γιατί δεν είναι μόνο ο βασικός μας χορηγός, είναι υποστηρικτής είναι τα πάντα», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Τορνατόρος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports