Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συγγενής του Κουρουμπλή η σύμβουλος που προκάλεσε αντιδράσεις χθες στη Βουλή - Tι είπε ο ίδιος

Συγγενής του Κουρουμπλή η σύμβουλος που ...

Κυρία μου, που βρίσκεστε στο muppet show; Βρίσκεστε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, είπε ο Γιώργος Αμυράς

Συγγενής του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή είναι τελικά η σύμβουλός του που προκάλεσε χθες αντιδράσεις στη Βουλή με τη στάση της. Όπως είπε σήμερα το πρωί ο κ. Κουρουμπλής, μιλώντας στην ΣΚΑΪ και στην εκπομπή "Σήμερα" με τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, πρόκειται για αποσπασμένη υπάλληλο από το υπουργείο Πολιτισμού. «Ναι είναι συγγενής μου. Δεν μπορώ να έχω ένα άτομο της εμπιστοσύνης μου;», ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής.

Χθες στη διάρκεια της συνεδρίασης της  Επιτροπής Περιβάλλοντος στη Βουλή,για το θέμα της πετρελαιοκηλίδας στον Σαρωνικό, η σύμβουλος του υπουργού Ναυτιλίας έκανε γκριμάτσες και γελούσε την ώρα που βρισκόταν στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάτι που εξόργισε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Η σύμβουλος, που έχει αποσπαστεί στο υπουργείο, κάποια στιγμή θεώρησε σωστό να ξεσπάσει σε δυνατά γέλια προκαλώντας την έκρηξη του αρχηγού της ΝΔ.

«Γιατί γελάτε κύριε μου; Σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε να βγείτε έξω» ανέφερε σε αυστηρό τόνο ο κ. Μητσοτάκης.

Παρά ταύτα η συνεργάτης του υπουργού δεν συνετίστηκε με αποτέλεσμα να δεχθεί τις παρατηρήσεις και του κ. Γιώργου Αμυρά (Ποτάμι): «Δεν μου έχει ξανασυμβεί να βλέπω σύμβουλο Υπουργού, υποθέτω, την κυρία, να κάνει συνεχώς γκριμάτσες και να γελάει. Κυρία μου, που βρίσκεστε στο muppet show; Βρίσκεστε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δηλαδή, όταν έρθει η σειρά μας να τοποθετηθούμε, θα έχουμε την κυρία να κάνει γκριμάτσες. Σας παρακαλώ».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις