Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Πάρτο Αλλιώς 21-9-2017

Πάρτο Αλλιώς  21-9-2017

Του Ντίνου Βγενόπουλου

Ιστορικά αντικείμενα που ανήκαν στην Γκεστάπο εκλάπησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο από διαρρήκτες οι οποίοι κατάφεραν να δράσουν ανενόχλητοι στο αρχηγείο της Αστυνομίας στο Βερολίνο και να φθάσουν ως το Μουσείο της υπηρεσίας που στεγάζεται στις ίδιες εγκαταστάσεις.

Και η αστυνομία: «Πώς θα το εξηγήσουμε τώρα αυτό στον κόσμο; Θα πρέπει να κανονίσουμε συνάντηση με τους ειδικούς μας επί των διαρρήξεων προκειμένου να δούμε πώς μπορούμε να φυλάξουμε καλύτερα τις εγκαταστάσεις μας. Έχουμε πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας αυτού του προβλήματος και θα αναθεωρήσουμε τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουμε για το αρχηγείο της Αστυνομίας και το μουσείο».

Ο Τόσκας φταίει

Διότι οι Γερμανοί αστυνομικοί παρακολουθούν τη δράση του και δεν πρόσεχαν τα του οίκου τους…

Το νού σας …ρεμάλια

Όλα είναι πιθανά

Αυτοί είναι…

Ο υπουργός Ναυτιλίας είπε πως σύντομα έρχεται στη Βουλή ρύθμιση για να τεθεί όριο ηλικίας για τα πλοία, κατηγορώντας τη ΝΔ ότι λόγω σχέσεων με συμφέροντα δεν είχε προωθήσει τέτοια ρύθμιση.

Και έπρεπε να γεμίσουμε πίσσα ρε Παναγιώτη για να το κάνετε εσείς;

Αναβολή στην υπόθεση του «Λάκκου Καρατζά» εναντίον των κατοίκων που εναντιώνονται στις εξορύξεις της Ελντοράντο

Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα…

Γερμανία : Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των εκατομμυριούχων. Την ίδια στιγμή ωστόσο πληθαίνουν οι μακροχρόνια άνεργοι και όσοι απασχολούνται σε ευέλικτες μορφές εργασίας, πολλές φορές με συμβολική αμοιβή. Είναι και αυτός ένας λόγος που το αίτημα για κοινωνική δικαιοσύνη δεσπόζει στον προεκλογικό αγώνα της Γερμανιας, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής. Αλλά τί ακριβώς σημαίνει «δίκαιη κοινωνία»;

Ρωτήστε τον …ανδριανόπουλο…

Τον Μητσοτάκη

Του φιλελέ

Τον τζήμερο

Αυτοί είναι

…ειδικοί…

Φλοριάν Φιλιππό."Δεν μου αρέσει να με περιπαίζουν. Ναι, φυσικά παραιτούμαι από το Εθνικό Μέτωπο"

Και έμεινε χωρίς δεξί χέρι η Λεπεν…

Οσονούπω θα της  κοπεί και το αριστερό …

Δραγασάκης: «Οι ανισότητες δεν είναι σύμμαχος αλλά εμπόδιο για τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη συνοχή των κοινωνιών. Οι ανισότητες δεν είναι φυσικά αλλά κοινωνικά φαινόμενα. Δεν ανήκουν στη φύση των ανθρώπων αλλά είναι αποτέλεσμα πολιτικών επιλογών».

Ούτε λέοντες

Ούτε ελέφαντες

Άνθρωποι

Και ζώα…

Κουβέλης: «Η απόφαση της ΝΔ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να καταψηφίζουν τα νομοσχέδια που δεν ψηφίζουν οι κυβερνητικοί εταίροι, είναι αντιφατική και στρεβλώνει τη λειτουργία της Βουλής , τα κόμματα και βουλευτές σύρονται πίσω από τη λογική μιας στείρας αντιπολίτευσης και εκεί έχουν υποτάξει τα πάντα. Πως αντιλαμβάνονται το κύρος αυτών των θεσμών οι ευρωπαϊστές;

Δεν την αντιλαμβάνονται Φώτη,

Απλώς δηλώνουν…

Β. Παζόπουλος: Μην ξεχνάμε εξάλλου πως οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την εξέλιξη της ελληνικής κρίσης είχαν ευστοχία τυφλού που πυροβολεί με άσφαιρα. Υπερεκτιμούσαν συνεχώς τις δυνατότητες της χώρας.

 

Τα… μοντέλα τους είναι ίδια με τα μοντελάκια της Κριστίν…

Η κυβέρνηση Ερντογάν : Ο χρόνος  για τη διδασκαλία των κοσμικών ιδεωδών, που υιοθετήθηκαν από τον ιδρυτή του τουρκικού κοσμικού κράτους, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, μειώνεται δραματικά.

Πατέρας του τούρκικου  Έθνους ένας είναι, Ταγίπ

Εσύ …πατριός…

Εμπλοκή υπαλλήλων security και αστυνομικών στο κύκλωμα πορτοφολάδων του Μετρό της Αθήνας

Συνελήφθησαν αστυνομικοί που είχαν ληστέψει Σύρο υπό την απειλή όπλου. Δύο ανθυπαστυνόμοι, που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής, εμπλέκονται σε υπόθεση ληστείας 47χρονου Σύρου, που διαπράχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Έχουν γνώση οι –πραγματικοί – φύλακες…

ΔΑΚΕ ΠΕ «Όχι κ. Μητσοτάκη… Αυτό δεν είναι το δικό μας όνειρο για το σχολείο!»  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζει την αναπαραγωγή μιας ελιτίστικης νοοτροπίας στο εκπαιδευτικό σύστημα, «επιλέγοντας να οριοθετήσει ως ένα βασικό στόχο της πολιτικής που προτίθεται να εφαρμόσει στο κομμάτι της Παιδείας, όταν και αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, την ίδρυση «ενός πρότυπου σχολείου σε κάθε περιφερειακή ενότητα για τους καλύτερους μαθητές. Αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε σε ιδιωτικό σχολείο».Η αντίληψη ότι οι καλοί μαθητές βρίσκονται και, το χειρότερο, πρέπει να βρίσκονται στα ιδιωτικά σχολεία ενώ στα δημόσια ‘στοιβάζονται’ όλοι οι υπόλοιποι» ευνοεί τις διακρίσεις, συμβάλλει στην ένταση των κοινωνικών ανισοτήτων και έρχεται σε αντίθεση με την αρχή της σύγχρονης παιδαγωγικής ‘ένα σχολείο για όλους’».

Άρχισαν τα όργανα…

Kyle Bass, επικεφαλής επενδύσεων της Hayman Capital Management: «Το ΔΝΤ πρέπει να σταματήσει να βασανίζει την Ελλάδα», είναι ο τίτλος του άρθρου του Bass, η εταιρεία του οποίου έχει επενδύσει σε μετοχές ελληνικών τραπεζών.

Εμ, γί’ αυτό τον πήρε ο πόνος…

Μείωση του ανώτατου ορίου παροχής έκτακτης ενίσχυσης κατά €300 εκατ.για τις ελληνικές τράπεζες-

ELA…

Εκφράζοντας ουσιαστικά τις θέσεις της Eldorado Gold οι μεταλλωρύχοι διεκδικούν τη γρήγορη επίλυση των εκκρεμοτήτων σχετικά με την έκδοση των απαραίτητων αδειών για τα μεταλλεία της Χαλκιδικής προκειμένου, όπως υποστηρίζουν, να έχουν «αντικείμενο εργασίας».

Απλώς να θυμίσω ότι ΜΑΡΙΕΣ (τυφώνες) μπορεί να έρθουν και εδώ αν δεν μεριμνήσουμε…

Τα συνθήματα τους… «Δώστε μας τις άδειες να πάμε στις δουλειές και άντε στα τσακίδια να γίνουν εκλογές», «Ιγγλέζη κ@@@@@α άσε την κουτάλα» και «Τσίπρα κ@@@@@η μας έκλεισες το σπίτι», « Σκουριές, χρυσός, ευήμερία, κάτω τα χέρια από τα μεταλλεία».

Αυτοί είναι…

Νέο σοβαρό περιστατικό αστυνομικής βίας σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όπου αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν ένα κωφό άνδρα. Ο άνδρας που ενεπλάκη σε τροχαίο κρατούσε ένα κομμάτι ξύλο στα χέρια του. Οι αστυνομικοί του φώναξαν να το πετάξει και να σταματήσει και όταν δεν υπάκουσε άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Το ….ξεκούφαναν…

Όλγα Γεροβασίλη «αυτή η κυβέρνηση θα αλλάξει το ελληνικό Δημόσιο».

Αν δεν προλάβει  την αλλάξει αυτό…

Τη Δευτέρα το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία του Ιρακινού Κουρδιστάν

Οι καταλάνοι προχωρούν σε δημοψήφισμα

Όλα τριγύρω αλλάζουνε;…

Νίκος Μαυραγάνης: «Όποιος προξενεί ατύχημα με σοβαρή σωματική βλάβη ή ατύχημα με απώλεια ζωής θα υποχρεώνεται από το δικαστήριο να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε νοσοκομεία και ιδρύματα για να βιώνει ο ίδιος το κακό που έχει κάνει .Επιπλέον, η αφαίρεση διπλώματος θα επεκταθεί χρονικά, καθώς και η αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας ενώ ως έσχατο μέτρο αν δεν αποδώσουν τα προηγούμενα μέτρα θα πάμε σε αναλογικά πρόστιμα».

Συμμορφώσου …

Διευκρινίσεις για την ιδιότητα, τη σχέση εργασίας και τις αμοιβές του Γκλεν Κιμ, ως συμβούλου του υπουργού Οικονομικών, ζητούν, με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, πέντε βουλευτές της ΝΔ. Υπογράφουν οι Σταϊκούρας Χρήστος, Βεσυρόπουλος Απόστολος, Δήμας Χρήστος, Φορτσάκης Θεόδωρος, Μπούρας Αθανάσιος.

Ότι θυμούνται χαίροναι…

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις