Κοινωνία

»

Πλέον στρίβει από την κεντρική οδό του Προαστίου στα φανάρια της εθνικής

14/10/2017 21:45

Παράπονα υπάρχουν από συμπολίτες ιδίως της περιοχής του Προαστίου Πατρών για την διαδρομή της γραμμής 9. Όπως αναφέρουν τα αστικά λεωφορεία της συγκεκριμένης γραμμής που φτάνουν έως το Νοσοκομείο στο Ρίο, στρίβουν από την Κανελλοπούλου στη Νέα εθνική οδό και αντίστοιχα επιστρέφοντας πηγαίνουν από την Διγενή Ακρίτα και στρίβουν στα φανάρια της εθνικής, με αποτέλεσμα να μην σταματούν στο ύψος του κέντρου La Notte, στην οδό Πανεπιστημίου όπως γινόταν μέχρι πρότινος.

Ορισμένοι εκ των συμπολιτών που εξυπηρετούνταν από τη γραμμή παραπονέθηκαν και εγγράφως στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Πατρών αναφέροντας ότι ειδικά την Πέμπτη αλλά και το Σάββατο με τις λαικές αγορές της Αγ. Σοφίας και της Αγ. Νικολάου, διευκολύνονταν με τα δρομολόγια της γραμμής 9.

Η γραμμή του 9 ξεκινά από Αράτου και φτάνει Έλληνος Στρατιώτου, στο Πανεπιστήμιο και στο Νοσοκομείο στο Ρίο. Το πρόβλημα αναμένεται να το εξετάσει το Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών, ωστόσο εκτιμάται ότι οι πολίτες της περιοχής του Προαστίου εξυπηρετούνται καλύτερα από την γραμμή του 6 που έτσι κι αλλιώς έχει πυκνότερα χρονικά, δρομολόγια.

Το 9 περνάει ανά 20 λεπτά έως τις 7 το απόγευμα και μετά ανά μισή ώρα.

Σχετικά άρθρα: