Κοινωνία

»

Από το Άλμα Ζωής στις 21 Οκτωβρίου

14/10/2017 21:40

Τo Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 το Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, θα φωταγωγηθεί Ροζ, στα πλαίσια του μήνα Οκτώβρη,  μήνα Διεθνώς αφιερωμένου στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού αλλά και της μεγάλης μας εκδήλωσης Pink the City 2017!

Το Ρωμαϊκό Ωδείο ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά μνημεία της ευρύτερης περιοχής, που σήμερα έχει ανακατασκευαστεί και χρησιμοποιείται για μουσικές εκδηλώσεις, αποτελεί εμβληματικό κτίσμα της πόλης μας.

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Mαστού  «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην φωταγώγηση, υπό τους ήχους του Σαξοφώνου,  το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:30, και μαζί να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πιο διαδεδομένη μορφή καρκίνου σε ολόκληρο τον κόσμο και μια από τις συχνότερες αιτίες θανάτου. Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Αχαΐας, τα τελευταία 15 χρόνια, μέσα από στοχευόμενα προγράμματα, ευαισθητοποιεί και κινητοποιεί τον γυναικείο πληθυσμό στον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο, δεδομένου ότι, ο καρκίνος του μαστού εφόσον διαγνωστεί εγκαίρως μπορεί να είναι ως και ιάσιμος.

Σχετικά άρθρα: