Κοινωνία

»

Υποβάλλεται σε εξετάσεις

13/10/2017 00:35

Ένας 6χρονος μαθητής έπεσε και χτύπησε στο προαύλιο τοτυ σχολείου του. Το φαινομενικά ελαφρύ περιστατικό, καθώς ο μαθητής δεν είχε εξωτερικά σημάδια, εξελίχθηκε σε πιο σοβαρό όταν ο μικρός ένοιωσε ζάλη και τάση για έμετο. Αμέσως προωθήθηκε στο Καραμανδάνειο και εν συνεχεία στο ΠΓΝΠ για περαιτέρω εξετάσεις, ώστε να αποκλειστεί κάποιο σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο του παιδιού.

Ο 6χρονος μαθητής χτύπησε στο σχολείο του στην τοπική κοινότητα του δήμου Ήλιδας, οταν έπεσε ενώ βρισκόταν στο προαύλιο.

Το παιδί μεταφέρθηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης στην Πάτρα, μετά από μεγάλη αναμονή καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο. Στη συνέχεια προωθήθηκε στο περιφερειακό Πανεπιστημιακό νοσοκομείο ώστε ακτινολόγοι και άλλες ειδικότητες να αποφανθούν για ενδεχόμενα άλλα τραύματα. Η διοικήτρια του Καραμανδανείου νοσοκομείου Παίδων, Βασιλική Γεωργιοπούλου, μίλησε στο thebest.gr για το θέμα.

Το συμβάν καταγράφηκε το πρωί της Τρίτης, όταν για άγνωστο λόγο το παιδί έπεσε ενώ βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου του και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι δικοί του και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Η 6χρονη εξωτερικά δεν παρουσίαζε τραύματα, ωστόσο εμφάνισε συμπτώματα υπνηλίας, ζάλης και έμετου και κρίθηκε αναγκαίο από τους γιατρούς να γίνει η μεταφορά του στο Καραμανδανειο, καθώς εκτιμήθηκε ότι πιθανόν να είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση από την πτώση.

Στο Καραμανδάνειο της Πάτρας με συμπτώματα ... - The Best News

Σχετικά άρθρα: