Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μαξίμου: Πετάει ο Τσίπρας! «Στα σύννεφα» απαντά η ΝΔ – Δείτε τον πρωθυπουργό με στολή πιλότου – ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Μαξίμου: Πετάει ο Τσίπρας! «Στα σύννεφα»...

Βρέθηκε στην 110 Πτέρυγα Μάχης

«Το μεγάλο υπερόπλο που έχουμε είναι η ψυχή των πιλότων, αυτό είναι το μυστικό της Πολεμικής Αεροπορίας». Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά την πτήση με μαχητικό αεροσκάφος F-16 C/D Block 52+ πάνω από το Βόρειο Αιγαίο, στο πλαίσιο της επίσκεψή του στην 110 Πτέρυγα Μάχης και στην 337 Μοίρα στη Λάρισα.

«Υπερασπιζόσαστε την εθνική μας κυριαρχία με την ετοιμότητά σας και την ικανότητά σας, όμως, ταυτόχρονα και την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή, διότι εμείς είμαστε δύναμη ειρήνης, σταθερότητας και φιλίας και η ετοιμότητά μας να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε κίνδυνο και οποιαδήποτε απειλή είναι μία ετοιμότητα που ενισχύει τη δυναμική τής ειρήνης και της σταθερότητας σε όλη αυτήν την περιοχή»ανέφερε ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στους πιλότους.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, πέρα από την πατρίδα, οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας υπερασπίζονται και σημαντικές αξίες που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, τις αξίες της ελευθερίας, του δικαίου και της δημοκρατίας.

Για την πτήση με το μαχητικό αεροσκάφος, ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Είναι μία από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που έχω ζήσει ποτέ».

ΝΔ για τον πρωθυπουργό: «Πετάει στα σύννεφα»

«Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας πετάει εδώ και καιρό. Πετάει στα σύννεφα μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», σχολιάζουν πηγές της ΝΔ με αφορμή την πτήση του πρωθυπουργού με F-16, στο πλαίσιο της επίσκεψή του στην 110 Πτέρυγα Μάχης και στην 337 Μοίρα στη Λάρισα.

Νωρίτερα

Πτήση με F-16 έκανε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Πρωθυπουργός βρέθηκε σήμερα στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα και πέταξε πάνω από το Αιγαίο.  Ο κ. Τσίπρας έφτασε στις 9 το πρωί στην 110 πτέρυγα μάχης στην Λάρισα και αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες έκανε την περίφημη πτήση.

Ο πρώτος πρωθυπουργός που είχε πετάξει με αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο δεύτερος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Με άλλο F-16 πέταξεμαζί του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, και με τρίτο, μονοθέσιο, αεροσκάφος, ως συνοδεία, ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο πρωθυπουργός είχε διαλόγους με πιλότους πριν μπει στο Φ-16. Ανάμεσά τους και ένας που είχε υπηρετήσει στον Άραξο.


«Πετάει, πετάει ο Τσίπρας;»

Νωρίτερα, τις πληροφορίες που θέλουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να πετάει με πολεμικό αεροσκάφος F-16 της 110 Πτέρυγα Μάχης που βρίσκεται στη Λάρισα, είχε επιβεβαιώσει το non paper που εξέδωσε το πρωί της Πέμπτης το Μέγαρο Μαξίμου. 

Η άτυπη ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ανέφερε: «Πετάει, πετάει, ο Τσίπρας; Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους που αναρωτιούνται για το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού».

Με πληροφορίες από in.gr newsit.gr

Στο F-16 ήταν γραμμένο το όνομα του Πρωθυπουργού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις