Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Δήμος Αγρινίου ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα- Ανοιχτή πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις

Ο Δήμος Αγρινίου ετοιμάζεται για τα Χρισ...

Όσα πρέπει αν γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι

Οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μέρες χαράς και ελπίδας, για όλους. Ο Δήμος Αγρινίου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, θέλοντας να συμβάλει στο εορταστικό κλίμα των ημερών, προγραμματίζει ένα πλούσιο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με τη συμμετοχή  καλλιτεχνών, συλλόγων, φορέων και εθελοντών του Δήμου μας.

Πιο συγκεκριμένα:"Στο πλαίσιο αυτό, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου, ενόψει της προετοιμασίας των φετινών εκδηλώσεων, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ενεργά στις  χριστουγεννιάτικες δράσεις.

Για το λόγο αυτό υπάρχει έντυπη αίτηση που θα πρέπει να συμπληρωθεί στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Α (Δαγκλή 27 – Πρώην Καπναποθήκες Παπαστράτου) ή στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου (http://www.cityofagrinio.gr/)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να απευθύνονται για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 2641360614 (κ. Μπαλάσκα Χριστίνα)  ή στο email: [email protected].

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΕΩΣ ΤΙΣ 10/11/2017".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις