Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 7): Ξεπεράστηκε το πρόβλημα με το "πόδι" της αερογέφυρας στη Μεγάλη Περιμετρική της Πάτρας

Αποκλειστικό (Νο 7): Ξεπεράστηκε το πρόβ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Μετατρέπεται σε εξέδρα μπάντζι τζάμπινγκ!

Δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια οι φορείς της πόλης μετά το πρόβλημα που προέκυψε στην Μεγάλη Περιμετρική.

 

Ως γνωστόν λίγο πριν το Ρίο, προέκυψε κατασκευαστικό πρόβλημα με ένα «πόδι» της, μην ανησυχείτε δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ετοιμόρροπο είναι, τα δυο - τρία διπλανά, επίσης κατεδαφιστέα, απαιτούνται κάτι ασφαλτικά (7.36 τ. χλμ είναι αυτά που έχουν πρόβλημα) και 96 αρμοί αποκολλημένοι.

Οι αρμόδιοι δεν θα ανησυχούσαν ως προς την αντιμετώπιση του προβλήματος, αν δεν ελάμβαναν το φαξ από το Υπουργείο: «Μην ανησυχείτε, τα 323.345.878 ευρώ που απαιτούνται θα βρεθούν με την μέθοδο της κατάτμησης του έργου, όπως στην νέα εθνική Πατρών – Πύργου».

Ο πανικός και η απογοήτευση στα στελέχη της Περιφέρειας και στους φορείς της Πάτρας ήταν άμεση. Και η λύση, χάρη στην καλή συνεργασία με τον Δήμο, το ΤΕΕ και την Ιερά Μητρόπολη (χρήσιμη για μια δέηση) βρέθηκε όπως παρουσιάζει σήμερα κατ' αποκλειστικότητα το thebest!

Το επίμαχο κομμάτι της Περιμετρικής, που ούτως ή άλλως έχει απομονωθεί με κορύνες και δεν κυκλοφορούν Ι.Χ., θα γίνει πλατφόρμα για μπάντζι τζάμπινγκ!

Ετσι κι αλλιώς ελάχιστοι οδηγοί χρησιμοποιούν πια την Περιμετρική, χώρια που θα γλυτώσουμε και τόσα χρήματα για να φτιάξουμε το συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες επιμένουν πως πάλι θα χαλάσει, έτσι για γούρι, όπως και στην μίνι περιμετρική και αλλού.

Η εξέδρα θα στοιχίσει μόλις 1.345 ευρώ, θα την φτιάξει ο τομέας πρασίνου του Δήμου με κούτσουρα από τα πεύκα που πέφτουν στα κεφάλια μας και θα προσφέρει μοναδικό θέαμα και αίσθηση αδρεναλίνης, καθώς το ύψος είναι περίπου 145 μέτρα!

«Από το να περνάς με το αυτοκίνητό σου και να πέφτεις από την κατεστραμμένη γέφυρα της Περιμετρικής, καλύτερα είναι να σε δένουμε με το λάστιχο και να σε πετάμε εμείς», σχολίασε στο Thebest ο αντιπεριφερειάρχης Διασκέδασης, Ψυχαγωγίας και για όλα υπάρχει λύση, Αντώνης Πεσεκατοσεβασταμενίδης.

 

Aποκλειστικό (Νο 6): Ο νέος υπερκόμβος στο κέντρο της Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα