Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ομορφιά και η προστασία της φώκιας της Βαϊκάλης, οι δύο στόχοι της «Μις Ρωσία 2017»

Η ομορφιά και η προστασία της φώκιας της...

H όμορφη Πολίνα Ποπόβα συμμετέχει στον διαγωνισμό της «Μις Κόσμος»

Η "Μις Ρωσία 2017" Πολίνα Ποπόβα, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ρωσία στον διαγωνισμό ομορφιάς "Μις Κόσμος" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου 2017 στην πόλη Σάνια της Κίνας, αποφάσισε να δωρίσει στην κάθε μια από τις υποψήφιες από τις άλλες χώρες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό από μια λούτρινη φωκίτσα της Βαϊκάλης, που είναι είδος υπό προστασία, θέλοντας κατ' αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για την προστασία της λίμνης Βαϊκάλης.

«Δεν θα πάω στον διαγωνισμό με άδεια χέρια, έχω ετοιμάσει να ένα μικρό αναμνηστικό για τις κοπέλες. Πρόκειται για την φώκια της Βαϊκάλης που έχει σχέση με το φιλανθρωπικό μου έργο», δήλωσε η Ποπόβα.

Το φιλανθρωπικό έργο της Πολίνα Ποπόβα, συνδέεται με το Έτος Οικολογίας που διοργανώνεται στην Ρωσία και συγκεκριμένα με την προστασία της λίμνης Βαϊκάλης, που είναι μια τοποθεσία «με απίστευτη ενέργεια», όπως λέει η ίδια. "Κανείς δεν πρέπει να αδιαφορήσει για την φώκια της Βαϊκάλης, στο ζώο αυτό πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή», είπε η Ποπόβα, υπογραμμίζοντας ότι ο διαγωνισμός "Μις Κόσμος" «δεν αξιολογεί μόνο την εξωτερική ομορφιά αλλά και την εσωτερική».

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight