Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

EΡΧΟΝΤΑΙ ΧΑΛΕ ΜΠΕΡΙ ΚΑΙ ΜΠΕΝ ΣΤΙΛΕΡ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ "KIDNAP- ΑΠΑΓΩΓΗ" ΚΑΙ "ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ"

EΡΧΟΝΤΑΙ ΧΑΛΕ ΜΠΕΡΙ ΚΑΙ ΜΠΕΝ ΣΤΙΛΕΡ ΜΕ Τ...

Αγωνία και γέλιο από το Χόλιγουντ

Από την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 θα αρχίσει να προβάλλεται στις Ελληνικές αίθουσες (αναμένεται και στην Πάτρα στα Στερ Odeon στη Βέσο Μάρε) το θρίλερ αγωνίας «Kidnap – Απαγωγή», σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ.

Στο περιπετειώδες αυτό θρίλερ σε σκηνοθεσία του 47χρονου Ισπανού δημιουργού Luis Prieto πρωταγωνιστεί η 51χρονη σταρ Χάλε Μπέρι, η οποία έχει βραβευτεί με Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου το 2002 για τον «Χορό των τεράτων».

Διάρκεια του φιλμ «Kidnap»: 95 λεπτά.

Σενάριο: Knate Lee

Μαζί με την Χάλε Μπέρι παίζουν οι Sage Correa, Chris McGinn, Lew Temple.

Περίληψη :

Μία μέρα στο πάρκο, σαν όλες τις άλλες, μετατρέπεται σε  εφιάλτη όταν η Κάρλα αντιλαμβάνεται ότι άγνωστοι αρπάζουν τον 6χρονό γιο της, τον πετάνε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και απομακρύνθηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο δεν έχει πινακίδες κυκλοφορίας και η Κάρλα δεν έχει κινητό για να καλέσει την αστυνομία. Της μένει μόνο μια επιλογή αν δεν θέλει να  χάσει τον παιδί της για πάντα: να καταδιώξει η ίδια το άγνωστο αυτοκίνητο.

Η ταινία έχει φτάσει σε περίπου 2 μήνες προβολής στη Βόρειο Αμερική τα 31 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Από την Σπέντζος Φιλμ θα βγει στις ελληνικές αίθουσες, και η ταινία «Brad’s Status – Χειρότερα δεν γίνεται», μία κοινωνική κομεντί Αμερικανικής παραγωγής με πρωταγωνιστή τον Μπεν Στίλερ. Θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 19/10/2017.

Διάρκεια: 101 λεπτά.

Σενάριο- Σκηνοθεσία: Mike White

Με τους: Ben Stiller, Austin Abrams, Michael Sheen, Luke Wilson, Jemaine Clement, Jenna Fischer.

Περίληψη :

Ένα ταξίδι στην Βοστώνη με τον υποψήφιο πρωτοετή φοιτητή γιο του, θα κάνει τον Μπραντ να επαναξιολογήσει τις προσωπικές του επιλογές σε μια γλυκόπικρη κωμωδία.

Ο Μπραντ έχει μια ικανοποιητική καριέρα και μια άνετη ζωή στα προάστια του Σακραμέντο όπου ζει με την γλυκιά σύζυγο του Μέλανι, και τον γιο του Τρόι που έχει ταλέντο στην μουσική. Αυτή η ζωή όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ονειρεύονταν στα φοιτητικά ένδοξα  χρόνια του.

Ξεναγώντας τον Τρόι στην Βοστώνη δεν μπορεί να μην συγκρίνει της ζωή του, με αυτή των τεσσάρων παλιών καλύτερων  φίλων του: ενός αστέρα του Hollywood, του ιδρυτή ενός μεγάλου κερδοσκοπικού Ιδρύματος, ενός μεγαλοεπιχειρηματία και ενός πολιτικού αναλυτή και συγγραφέα. Ενώ φαντάζεται τις πλούσιες και λαμπερές ζωές τους, αναρωτιέται αν η χαλαρή, μικροαστική οικογενειακή ζωή του είναι το καλύτερο που θα μπορούσε ποτέ να επιτύχει.

Όταν όμως οι καταστάσεις τον φέρνουν ξανά σε επαφή με τους παλιούς του φίλους ο Μπραντ καταλαβαίνει ότι ίσως  τελικά οι ζωές των άλλων να μην είναι και τόσο  ιδανικές.

Κι αυτή η ταινία αναμένεται για προβολή και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture