Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Η Παναχαϊκή παρουσιάστηκε στον κόσμο της - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ποδόσφαιρο: Η Παναχαϊκή παρουσιάστηκε στ...

Οι Πατρινοί "αγκάλιασαν" την "κοκκινόμαυρη" ομάδα στην σημερινή εκδήλωση

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας η επίσημη παρουσίαση της Παναχαϊκής, παρουσία των μελών της Παναχαϊκής Συμμαχίας, της Ερασιτεχνικής, των τοπικών Φορέων, αλλά και φιλάθλων της "κοκκινόμαυρης" ομάδας. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις της Παναχαϊκής για το ερχόμενο πρωτάθλημα.

Στην αρχή το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Μπακαλάρος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και έκανε γνωστό ότι θα υπάρξει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Επίσης απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος του Προμηθέα Βαγγγελής Λιόλιος, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αχαΐας και βασικό στέλεχος της Παναχαϊκής Συμμαχίας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Παναγιώτης Σεμιτέκολος.

Τέλος ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε και πάλι για το όραμα να βγάλει η Παναχαϊκή τα δικά της παιδιά τα επόμενα χρόνια που θα μπορέσουν να στελεχώσουν την μεγάλη ομάδα, ενώ από τους παίκτες ο Κώστας Χαλκιάς ευχήθηκε καλή και δυνατή χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Παναχαϊκή δημιουργεί Ομάδα Εθελοντών

Ηλίας Μάτσας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports