Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ανάγκη μείωσης των διοδίων για τις ενδοδημοτικές διαδρομές στην Αιγιάλεια στο επίκεντρο σύσκεψης με την Ολυμπία Οδό

Η ανάγκη μείωσης των διοδίων για τις ενδ...

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Αιγιάλειας

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Αιγιαλείας, συνάντηση του Δημάρχου Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ολυμπίας Οδού κ. Παναγιώτη Παπανικόλα και την υπεύθυνη Τύπου κ.Σοφία Στάμου, με κύριο αντικείμενο τη μείωση της τιμής των διοδίων του Ελαιώνα που απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία και αφορά την ενδοδημοτική μετακίνηση των οδηγών.

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα και μεταφέρθηκε η όλη συζήτηση που έγινε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα τους επιδόθηκε και η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ψηφίστηκε μετά από εισήγηση του Δημάρχου, με τα σχετικά αιτήματα.

 

Η συνάντηση διεξήχθη σε εποικοδομητικό πνεύμα, όπου αναγνωρίστηκε το δίκαιο του αιτήματος της τοπικής κοινωνίας, με την εταιρεία να επιφυλάσσεται να απαντήσει με την αιτιολογία ότι θα πρέπει να εξετάσει το θέμα ενδελεχώς, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου από το γραφείο δημάρχου. Παρόντες ήταν επίσης και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου κ. Γιώργος Μπέσκος, καθώς και ο πρόεδρος των Μηχανικών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Βασίλης Ρίτης.

Για το ίδιο αντικείμενο θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση μέσα στο πρώτο τριήμερο του Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις