Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Μόνο μάτια... τίποτε άλλο!

Μόνο μάτια... τίποτε άλλο!

Ενημερωθείτε από το γνωστό οφθαλμολογικό κέντρο Ενόρασις

Τα μάτια ενίοτε είναι φεγγίτες της σκέψης. Φανταστείτε λοιπόν έναν άνθρωπο χωρίς σκέψη. Υπάρχει; Πιστεύω πως όχι. Άρα όλοι έχουμε μάτια. Το θέμα όμως έγκειται αλλού. Αλλού φωλιάζει ο προβληματισμός. Πώς κοιτούν άραγε τα μάτια; Μήπως η μαγεία περνάει μέσα από το βλέμμα των οφθαλμών; Κατηγορηματικά ναι.

Το είχε πει ή μάλλον το είχε γράψει ο Γιάννης Ρίτσος: «Είναι λοιπόν τόσο δύσκολο να χαίρονται οι άνθρωποι. Ποιοι κλέβουν από τα μάτια μας».

Μερικές φορές οι άνθρωποι. Άλλες φορές πάλι οι σκέψεις. Ενίοτε η ηλικία. Τρείς «κλέφτες» σε μία πρόταση, τρείς κλέφτες σε ένα άνθρωπο, όπου ο ίδιος κλέβει από τον εαυτό του.

Υπάρχει και κάτι άλλο. Αυτό που είχε πει ο Κασέγιεφ: Τα γυναικεία μάτια είναι περιπλανώμενα φώτα, τα οποία οι ανόητοι παίρνουν για φάρους. Ναι ακριβώς όπως το διαβάζετε. Υπάρχει και αυτό. Υπάρχουν βέβαια και άλλες περιπτώσεις, πολλές περιπτώσεις, απύθμενου συγγραφικού ρεπερτορίου.

Αυτές και όλες οι ιστορίες που μπορεί κάποιος να φανταστεί επιλύονται στο Οφθαλμολογικό Κέντρο ΕΝΟΡΑΣΙΣ, υπεύθυνα και αξιόπιστα.

Όπως καταλάβατε μιλήσαμε πάλι για τα μάτια και όχι για την σκέψη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being