Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Νέα πεντανόστιμα snack από το "Αχαϊκό Χωριάτικο"!

Νέα πεντανόστιμα snack από το "Αχαϊ...

Καινούργια προϊόντα με ψωμί, σε όλα τα σημεία της αλυσίδας στην Πάτρα

Γευστικές δημιουργίες από 100% σιμιγδάλι Ιταλίας είναι τα νέα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στις προθήκες όλων των καταστημάτων «Αχαϊκό Χωριάτικο» στην Πάτρα. Πρόκειται για σνακ που έχουν ως πρώτη ύλη τους ψωμί καρβέλι τύπου Altamura, από 100% ιταλικό σιμιγδάλι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πλέον, στους επώνυμους φούρνους της πόλης, την περίφημη Focaccia, από σιμιγδάλι Ιταλικό, την οποία και μπορούν να τη δοκιμάσουν είτε αυτούσια, είτε σε snack (με μορταδέλα, φέτα, ντομάτα, ρίγανη και ελαιόλαδο).

Επίσης το «Αχαϊκό Χωριάτικο» κυκλοφορεί την Piadina, σε δύο διαφορετικές γεύσεις -για την ώρα. Εκδοχή πρώτη: Κοτόπουλο – μαρούλι – ντομάτα – καρότο – σως μουστάρδας. Νοστιμιά δεύτερη: Prosciutto – ρόκα – mozzarella – ντομάτα – πέστο βασιλικού.

Τα νέα αυτά σνακ έρχονται να εμπλουτίσουν την ήδη μεγάλη γκάμα σχετικών προϊόντων που διαθέτει το «Αχαϊκό Χωριάτικο» στους πελάτες του. Χαρασκτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η μεγάλη ποικιλία πρωινών snacks, τα σφολιατοειδή κάθε είδους,  οι χειροποίητες πίττες καθώς και η ιδιαίτερη ιταλική πίτσα.

Υπενθυμίζεται πως το «Αχαϊκό Χωριάτικο» δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής από το 2002, έχοντας ως έδρα την Πάτρα. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που διαθέτει σήμερα οκτώ σημεία πώλησης περιφερειακά της πόλης.

Τα τελευταία χρόνια το «Αχαϊκό Χωριάτικο» έχει καταφέρει να κατακτήσει μία υψηλή θέση τόσο στον κλάδο της αρτοποιίας, όσο και στης ζαχαροπλαστικής, διαθέτοντας υψηλής ποιότητας καφέδες, ψωμί, γλυκά και παγωτά.

Η εταιρία στοχεύει στη μέγιστη ικανοποίηση των διατροφικών προτιμήσεων των πελατών της και έχει ως φιλοσοφία την πώληση προϊόντων τα οποία παρασκευάζει η ίδια, με αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες και τηρώντας πάντα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και υγιεινής, σύμφωνα με τις βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων που ορίζει ο ΕΦΕΤ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά