Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Η ποιητική συλλογή του Δημήτρη Βεργίδη παρουσιάζεται σήμερα

Πάτρα: Η ποιητική συλλογή του Δημήτρη Βε...

Από το «Δόντι» στο αναγνωστήριο «Bright Side»

Η πρώτη ποιητική συλλογή του Δημήτρη Βεργίδη με τίτλο «Παράξενοι ελκυστές βιωμάτων» παρουσιάζεται την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, στις 20.30 το βράδυ, στο αναγνωστήριο «Bright Side» (στην οδό Φιλοποίμενος 45, στην Πάτρα).

Για το βιβλίο (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Το Δόντι» του Α. Τσιλίρα) θα μιλήσουν οι: Αμαλία Υφαντή, καθηγήτρια Παν/μίου Πατρών και Δημήτρης Κοσμόπουλος, πολιτικός επιστήμονας, ενώ στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι: Άννα Φτερνιάτη, αν. καθηγήτρια Παν/μίου Πατρών (ανάγνωση, τραγούδι) και Χρήστος Δεληβοριάς (πιάνο).

*Ο Δημήτρης Βεργίδης γεννήθηκε στην Καβάλα και μεγάλωσε στο Πράβι, επισήμως Ελευθερούπολη, στους πρόποδες του Παγγαίου. Σπούδασε μαθηματικά και επιστήμες της εκπαίδευσης και δίδαξε στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Το συγγραφικό του έργο επικεντρώνεται σε εκπαιδευτικά θέματα.

Ωστόσο στα περιθώρια της συγγραφικής του δραστηριότητας αποτυπώθηκαν προσωπικές στιγμές, συναισθήματα και βιώματα διαδοχικών ματαιώσεων, καθώς ξεθώριαζε ο ενθουσιασμός και η λάμψη της μεταπολίτευσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture