Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Στις 4 Δεκεμβρίου οι εκλογές του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης – Ένταση στη Γενική Συνέλευση – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Στις 4 Δεκεμβρίου οι εκλογές του Συλλόγο...

Ολοκληρώθηκε η συνέλευση

Εν μέσω αντεγκλήσεων και παραιτήσεων, ολοκληρώθηκε νωρίτερα η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής στην Πάτρα. Η δικαστική αντιπρόσωπος, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες, δέχθηκε ότι μόλις 107 μέλη του Συλλόγου έχουν δικαίωμα ψήφου στις επικείμενες εκλογές που θα διεξαχθούν, όπως αποφασίστηκε, στις 4 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για τα μέλη που έσπευσαν να εγγραφούν στα Μητρώα του Συλλόγου, εκ των οποίων τα 17 ήταν παρόντα στη Συνέλευση. Ωστόσο, περίπου 40 καταστηματάρχες που δεν ήταν εγγεγραμμένοι στο Μητρώο πήγαν στη Συνέλευση και κατέθεσαν ένσταση, η οποία δεν έγινε δεκτή με αποτέλεσμα δύο μέλη του Δ.Σ. να παραιτηθούν.

Νωρίτερα

Εν μέσω έντασης διεξάγεται η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής Αχαΐας στην Πάτρα. Περίπου 40 μέλη, που δεν είναι στους νέους καταλόγους του Συλλόγου, κατέθεσαν ένσταση επί της διαδικασίας που έχει σκοπό την έγκριση των πεπραγμένων της απερχόμενης διοίκησης και την ανάδειξη Εφορευτικής Επιτροπής για τις επικείμενες εκλογές του συλλόγου.

Όπως μεταδίδει η δημοσιογράφος του thebest.gr Κωνσταντίνα Τσίχλα, η οποία παρακολουθεί τη συνέλευση, το κλίμα είναι εκρηκτικό μεταξύ των καταστηματαρχών, ενώ ήδη δυο μέλη του Δ.Σ., ο Γιάννης Σπυρόπουλος και ο Στάθης Μαυρομάτης, δήλωσαν την απόφασή τους να παραιτηθούν από τη θέση τους καταγγέλλοντας παρατυπίες, λέγοντας ότι δεν δέχονται τη διεξαγωγή εκλογών με 20 από 107 μέλη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά