Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Π. Κρίκης: «Να στηθούν κάλπες σε Καλάβρυτα και Δυτική Αχαία για τις εκλογές του Επιμελητηρίου»

Π. Κρίκης: «Να στηθούν κάλπες σε Καλάβρυ...

Eπιστολή στην Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Αχαίας

Το αίτημα εκατοντάδων μελών του Επιμελητηρίου Αχαΐας που εδράζονται στα Καλάβρυτα και τη Δυτική Αχαΐα, προκειμένου να στηθούν εκλογικά τμήματα στις εν λόγω περιοχές για τις επικείμενες  εκλογές του φορέα, κατέθεσε μέσω επιστολής του στην Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Αχαίας, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιεμελητήριο για όλους» κ. Παναγιώτης Κρίκης

Στην επιστολή του, που κοινοποιήθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και στους επικεφαλής όλων των υπόλοιπων Παρατάξεων του Επιμελητηρίου, ο κ. Κρίκης σημειώνει ότι αυτή η κίνηση «θα διευκολύνει τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες στην απρόσκοπτη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, αλλά ταυτόχρονα θα δώσει την ευκαιρία στο Επιμελητήριο Αχαΐας, να υλοποιήσει έστω και τώρα, την αυτονόητη υποχρέωσή του προς τα μέλη μας εκτός Πατρών και Αιγιάλειας.»

Αναλυτικά, η σχετική επιστολή του κ. Κρίκη έχει ως εξής:

Επιστολή κ. Παναγιώτη Κρίκη

Επικεφαλής Παράταξης «Επιμελητήριο για όλους»

Προς: Κα Αγγελική Ξυδία

Πρόεδρο Εκλογικής Επιτροπής Επιμελητηρίου Αχαΐας

Κοινοποίηση: -Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

-Γ. Λαζουρά- Δήμαρχο Καλαβρύτων

-Χρ. Νικολάου Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας

-Πλ. Μαρλαφέκα(Επ. Παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία»)

-Γ. Ρώρο(Επ. Παράταξης «Ενωτική Παρέμβαση  ΕπιμελητηρίουΑχαΐας»)

-Κ. Τηλιγάδη (Επ. Παράταξης«Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση»)

-Γρ. Τριανταφυλλόπουλο(Επ. Παράταξης«Δημιουργικό Επιμελητηριακό Κίνημα Αιγιαλέων»)

-Α.Τηλιγάδα(Επ. Παράταξης «Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση»)

Με την παρούσα επιστολή, η Παράταξη «Επιμελητήριο για όλους»σάς κομίζει το αίτημά των εκατοντάδων μικρομεσαίων μελών του Επιμελητηρίου Αχαΐας που εδράζονται στην επαρχία Καλαβρύτων και το Δήμο Δυτικής Αχαΐας, όπως προχωρήσετε στη  σύσταση δύο εκλογικών τμημάτων στις πόλεις των Καλαβρύτων και της Δυτικής Αχαΐας, προκειμένου να διευκολυνθούν για την συμμετοχή τους στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του φορέα μας.

Η συγκεκριμένη κίνηση κρίνεται επιβεβλημένη, καθώς μετά και από τις αλλεπάλληλες επαφές που πραγματοποίησε ο επικεφαλής της Παράταξής μας κ. Παναγιώτης Κρίκης και οι συνεργάτες του με τους αιρετούς ταγούς της περιοχής και τα μέλη του Επιμελητηρίου Αχαίας σε Καλάβρυτα και Δυτική Αχαία, έγιναν αποδέκτες της σχετικής απαίτησης τους.

Ως Παράταξη «Επιμελητήριο για όλους» προτείνουμε τη σύσταση ενός εκλογικού κέντρου στην πόλη των Καλαβρύτων και ενός ακόμα στην πόλη της Δυτικής Αχαίας,τα οποία θα λειτουργήσουν τουλάχιστον μία ημέρα, από το διάστημα 9 έως 11 Δεκεμβρίου.

Θεωρούμε ότι η κίνηση αυτή, όχι μόνο θα διευκολύνει τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες στην απρόσκοπτη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, αλλά ταυτόχρονα θα δώσει την ευκαιρία στο Επιμελητήριο Αχαΐας, να υλοποιήσει έστω και τώρα, την αυτονόητη υποχρέωσή του προς τα μέλη μας εκτός Πατρών και Αιγιάλειας.

Αναμένουμε τις άμεσες ενέργειές σας και την κατεπείγουσα σύγκληση της Εκλογικής Επιτροπής, για την ικανοποίηση του δίκαιου σχετικού αιτήματος και τον ορισμό των αντίστοιχων εκλογικών τμημάτων σε Καλάβρυτα και Δυτική Αχαΐα, καθώς και τις ημέρες που αυτά θα λειτουργήσουν, προκειμένου τα μέλη του Επιμελητηρίου να ασκήσουν με άνεση  το εκλογικό τους δικαίωμα.

Για την Παράταξη «Επιμελητήριο για όλους»

Ο Επικεφαλής

Παναγιώτης Κρίκης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά