Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάλη: Πέμπτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Ιωσηφίδης

Πάλη: Πέμπτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο...

Μια ανάσα από το χάλκινο μετάλλιο ο Έλληνας πρωταθλητής στα 98κ.

Μια ανάσα από το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U23 που διεξάγεται στην Πολωνία έφτασε ο Μιχάλης Ιωσηφίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής στα 98κ. της ελληνορωμαϊκής αγωνίστηκε για το χάλκινο μετάλλιο, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες.

Απέναντι στον Τούρκο Μπασκόι, ο Ιωσηφίδης μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 2-0, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει έως το τέλος και τελικά έχασε με 4-2. Στην πορεία του για τον τελικό ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε με 7-1 στους «16» από τον Κουοσμάνεν.

Ο Φιλανδός αθλητής, όμως, προκρίθηκε στον τελικό και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ. Στον πρώτο αγώνα νίκησε τον Νουρίγεφ (Αζερμπαϊτζάν) με 3-2, αλλά στη συνέχεια λύγισε από τον Μπασκόι.

Στα 85κ. της ελληνορωμαϊκής αγωνίστηκε ο Δημήτρης Τσεκερίδης και είχε εξαιρετική παρουσία. Στην πρώτη του εμφάνιση για το 2017 ο αθλητής του ΠΑΟΚ επικράτησε στον προκριματικό γύρο με τεχνική πτώση (10-1) του Ισπανού Φρεσνάδα.  Στους «16» ηττήθηκε από τον Σιλβάσι. Ο Ούγγρος αθλητής, όμως, έφτασε έως τον τελικό και «τράβηξε» στα ρεπεσάζ τον Τσεκερίδη.

Στο πρώτο ρεπεσάζ επικράτησε με 6-4 του Στανκεβίτσιους (Λιθουανία). Στο δεύτερο ρεπεσάζ που θα του έδινε την πρόκριση για τον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο ηττήθηκε από τον Αμπάσοφ (Αζερμπαϊτζάν) με 7-1.

Στα 75κ. ο Χρήστος Κουτσουρίδης ηττήθηκε στον προκριματικό γύρο από τον Μπερντιέου (Λευκορωσία) με 9-0 και αποκλείστηκε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάλη: «Χρυσός» στο Παγκόσμιο Ενόπλων ο Πρεβολαράκης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports