Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τα βραβεία του ΠΣΑΤ σε αθλητικούς συντάκτες, μέλη της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων

Τα βραβεία του ΠΣΑΤ σε αθλητικούς συντάκ...

Ανάμεσά τους και ο Τάσσος Σταθόπουλος για τα "χρόνια του στίβου"

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων, συγχαίρει τα μέλη της: Σταύρο Ζορμπαλά, Γιώργο Μιμίκο, Τάσσο Σταθόπουλο, καθώς και τους αθλητικούς συντάκτες της εφημερίδας «Πατρίς» του Ηρακλείου Κρήτης για την βράβευση τους στην 19η τελετή απονομής των Αθλητικών Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017.

Στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης του ΠΣΑΤ τιμήθηκε όχι μόνο η μνήμη των δημοσιογράφων που έφυγαν από τη ζωή, αλλά έγιναν και ειδικές τιμητικές διακρίσεις.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η εφημερίδα «Πατρίς» Ηρακλείου, για τη σημαντική συμβολή της στην αθλητική ενημέρωση της Περιφέρειας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 70 χρόνων λειτουργίας της. Στη συνέχεια, ανάμεσα στους φετινούς βραβευόμενους, σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Δημοσιογραφικών Βραβείων του Συνδέσμου, ήταν ο Γιώργος Μιμίκος (Έπαθλο «Νίκος Σωτηρίου») για την σειρά θεμάτων με τίτλο: «Αθλητικές Ιστορίες» στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» του Ηρακλείου.

Επίσης, ο Σταύρος Ζορμπαλάς (Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης»), για το αφιέρωμα στα 86 χρόνια ιστορίας του Αστέρα Τρίπολης στην «ΕΡΤ Τρίπολης» και ο Τάσσος Σταθόπουλος για τη συγγραφή του βιβλίου «Στα χρόνια του στίβου (1891-2016)».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports