Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαΐα: Τον άρπαξαν, τον χτύπησαν και τον παράτησαν γυμνό για να τον εκδικηθούν

Δυτική Αχαΐα: Τον άρπαξαν, τον χτύπησαν ...

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα από το Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας

Οι προσωπικές διαφορές και όχι η ληστεία ήταν το κίνητρο πίσω από την απαγωγή και την επίθεση που έκαναν τέσσερις άνδρες σε έναν 16χρονο στη Δυτική Αχαΐα.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, στις 17-11-2017 το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, λόγω προσωπικών διαφορών που είχαν με 16χρονο Έλληνα, τον επιβίβασαν με τη βία σε αυτοκίνητό τους, τον οδήγησαν σε παραλία της περιοχής, όπου χτυπώντας τον, του αφαίρεσαν το κινητό του  τηλέφωνο, μικρό χρηματικό ποσό και τα ρούχα του, ενώ παράλληλα τον απείλησαν και τον εξύβρισαν με διάφορες φράσεις.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr ο 16χρονος ρομά κάτοικος της Δυτικής Αχαΐας είχε προσωπική σχέση με συγγενικό πρόσωπο των τεσσάρων συλληφθέντων, επίσης ρομά και κάτοικοι του ίδιου Δήμου, οι οποίοι  θεώρησαν ότι ο νεαρός την εξέθεσε.

Γι αυτό και αποφάσισαν ν΄αναλάβουν δράση και να τον εκδικηθούν. Τον "φόρτωσαν" σε αγροτικό όχημα, τον οδήγησαν στην παραλία των Αλυκών Κάτω Αχαΐας, τον χτύπησαν, τον έβρισαν, τον ξεγύμνωσαν, του πήραν τα ρούχα, το κινητό, μικρό χρηματικό ποσό και έφυγαν, αφήνοντάς τον γυμνό στην παραλία.

Σε βάρος των τεσσάρων ανδρών, ηλικίας 19,37,40 και 63 ετών,  είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για ληστεία και συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Θρίλερ στη Δυτική Αχαΐα - Τέσσερα άτομα απήγαγαν 16χρονο, τον χτύπησαν, τον λήστεψαν και τον άφησαν γυμνό σε ερημική παραλία!

Πρώτη ενημέρωση: 12.02


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις