Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Π. Σκουρλέτης: Σύντομα η προκήρυξη για 9.000 προσλήψεις στην Καθαριότητα των Δήμων

Π. Σκουρλέτης: Σύντομα η προκήρυξη για 9...

Ο υπουργός Εσωτερικών συναντήθηκε με την ΠΟΕ - ΟΤΑ

Την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας για το προσωπικό των δήμων με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου πρόκειται να δρομολογήσει το υπουργείο Εσωτερικών σε συνεννόηση με την ΠΟΕ-ΟΤΑ. Σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Πάνος Σκουρλέτης με το ΔΣ της Ομοσπονδίας, συμφωνήθηκε να οριστούν τις επόμενες ημέρες οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών ώστε να αρχίσουν οι σχετικές διαπραγματεύσεις που θα αφορούν σε άδειες και ωράριο απασχόλησης.

Σχετικά με τον διαγωνισμό για 9.000 προσλήψεις στην καθαριότητα των δήμων, ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε ότι σύντομα θα δημοσιοποιηθεί η προκήρυξη με στόχο η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί έως τις 31 Μαρτίου 2018.

Για τη δημιουργία οργανικών θέσεων για προσωπικό των δήμων, που προέρχεται από προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ, για διαγωνισμούς που, μέχρι πρότινος, είχε ανασταλεί η έκδοση οριστικών πινάκων, επισημάνθηκε ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των αναγκαίων στοιχείων και από τους τελευταίους δήμους, ώστε να προχωρήσει συνολικά η διαδικασία, όπως ορίζει ο νόμος.

Τέλος, ο υπουργός ανέφερε στους συνδικαλιστές ότι αναμένεται η κατάθεση τροπολογίας που θα δίνει τη δυνατότητα σε δημοτικούς αστυνομικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να τοποθετούνται σε θέσεις ευθύνης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις