Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο 31χρονος γόης του σινεμά Ρόμπερτ Πάτινσον είναι στην Αθήνα

Ο 31χρονος γόης του σινεμά Ρόμπερτ Πάτιν...

Ήρθε για την πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας του "Good Time"

Mε αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί, “Good Time” που από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 σε διανομή της Feelgood Entertainment, βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες, o γοητευτικός σταρ Ρόμπερτ Πάτινσον επισκέφθηκε την Αθήνα και δεν παρέλειψε φυσικά να ξεναγηθεί στον Παρθενώνα αλλά και στο Μουσείο της Ακρόπολης. Ο Ρόμπερτ Πάτινσον με αλλαγμένο look σε σχέση με αυτό της ταινίας «Good Time» που είχε παιχθεί και στις Κάννες, είναι στην Αθήνα από την Τρίτη 21/11 και το βράδυ της Τετάρτης 22/11 θα παρευρισκόταν στην πανελλήνια πρεμιέρα του φιλμ «Good Time».

O 31χρονος ηθοποιός ντυμένος με σπορ μπουφάν και μπλε τζιν και φορώντας καπελάκι τζόκει και γυαλιά ηλίου, φάνηκε εντυπωσιασμένος από την επίσκεψη του στον Παρθενώνα και στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπως δείχνουν και τα ενσταντανέ των φωτογράφων που τον εντόπισαν.

Όπως αναφέρει το flix.gr, απ’ όπου και οι φωτ., η ταινία «Good Time» των αδελφών Μπένι και Τζος Σάφντι έκανε την πρεμιέρα του στο 70ό Φεστιβάλ Καννών, χαιρετίστηκε ως η καλύτερη στιγμή στην καριέρα του Ρόμπερτ Πάτινσον και έφερε στο προσκήνιο το Hercules Film Fund του Πάρι Κασιδόκωστα - Λάτση, ο οποίος συμμετέχει στην παραγωγή μαζί με τους Τέρι Ντούγκας και Ζαν Λικ Ντε Φαντί της Rhea Films.

Μετά από μία πρόχειρα στημένη ληστεία που πάει στραβά, ο απεγνωσμένος και έτοιμος για όλα Κόνι έχει ελάχιστο χρόνο για να σώσει τον αδελφό του Νικ, που πάσχει από νοητική στέρηση, από τη φυλακή. Μέσα σε μία νύχτα ποτισμένη με αδρεναλίνη, ο παράτολμός Κόνι κατρακυλά χωρίς τέλος σε πράξεις βίας και πανικού με φόντο τις φτωχογειτονιές της Νέας Υόρκης. Ο χρόνος μετράει σε βάρος του αδελφού του, αλλά και του ίδιου, καθώς οι ζωές τους κρέμονται από μία κλωστή.

H ταινία πιθανόν να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight