Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κόσμος λες και είναι καρναβάλι για την Black Friday στην Πάτρα - Προσφορές από ηλεκτρονικά μέχρι κουραμπιέδες! ΦΩΤΟ

Κόσμος λες και είναι καρναβάλι για την B...

Κυριαρχεί η έρευνα αγοράς από τις πωλήσεις μέχρι στιγμής

Η φρενίτιδα της Black Friday… χτύπησε και την Πάτρα. Όλων των ειδών τα μαγαζιά έχουν βάλει προσφορές από το πρωί και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος στο κέντρο είναι πολύς και η εικόνα θυμίζει την πόλη όπως είναι τις ημέρες του Καρναβαλιού.

Οι προσφορές φέτος, μετά την περσινή αναγνωριστική χρονιά, υπάρχουν πραγματικά παντού. Μπορείς να βρεις εκπτώσεις και πακέτα από τις συνδρομές του ΝΟΠ, μέχρι τα ηλεκτρονικά, τα ρούχα, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ, αλλά και τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες!

Ο κόσμος έχει κατακλίσει τους δρόμους της Πάτρας από νωρίς το πρωί κεντρικούς δρόμους και κυρίως τους εμπορικούς καθώς και πεζόδρομους, όπως ηη Ρήγα Φεραίου, η Αγίου Νικολάου και η Ερμού. Η κίνηση είναι ιδιαιτέρως αυξημένη με τον περισσότερο κόσμο να κάνει μέχρι ώρας περισσότερο έρευνα αγοράς, παρά ψώνια. Η συντριπτική πλειοψηφία των λαταστημάτων έχει βάλει προσφορές ενώ κάποια έχουν και σεκιούριτι.

Μεγαλύτερη κίνηση  παρουσιάζουν τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, με τις μικρότερες ηλικίες να συρρέουν για να αγοράσουν την καινούργια τους συσκευή.

Οι πωλήσεις δεν μοιάζουν ακόμα ιδιαίτερα αυξημένες, καθώς τα ταμεία παρουσιάζουν δυσανάλογη εικόνα με την μεγάλη κίνηση μέσα στα μαγαζιά. Αναμένεται πάντως να αυξηθούν αργότερα, όταν θα ολοκληρωθεί η έρευνα αγοράς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις