Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 48): Βρέθηκε λύση για το στοιχειωμένο φράγμα στον Πείρο

Αποκλειστικό (Νο 48): Βρέθηκε λύση για τ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Μετατρέπεται σε νεροτσουλήθρες

Αμεσα ήταν τα αντανακλαστικά του Δήμου Πατρέων και των συναρμόδιων φορέων του Νομού και σε συνεργασία με την Κυβέρνηση έδωσαν οριστική λύση στο πρόβλημα με το Φράγμα Πείρου - Παραπείρου!

Η είδηση προκαλεί αίσθηση και την παρουσιάζει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα το thebest!

Βγαίνουμε μια και καλή από το τέλμα που βρισκόμαστε, καθώς ως γνωστόν κανείς δεν αναλαμβάνει τη διαχείριση του έργου. Η κυβέρνηση δεν έχει λεφτά για να το λειτουργεί, οι Δήμοι δεν αναλαμβάνουν το κόστος κι έτσι όπως αποδείχτηκε μονόδρομος ήταν η εκμίσθωσή του σε ιδιώτες.

Η εταιρεία «Αλού να Φαν» κατέθεσε την καλύτερη πρόταση στον διαγωνισμό και έτσι το Φράγμα Πείρου - Παραπείρου θα γίνει πάρκο με νεροτσουλήθρες. «Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικές χιλιάδες ευρώ για την προμήθεια και τοποθέτηση της εγκατάστασης. Στα υπέρ το γεγονός πως το νερό είναι γλυκό κι όχι αλμυρό και προσφέρει άλλη αίσθηση στους κολυμβητές», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Ε. Βρόπουλος.

Η απόφαση προκάλεσε την ικανοποίηση της κυβέρνησης, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να συγχαρεί τον Κώστα Πελετίδη. «Τα καταφέραμε είπε», ενώ την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η επιχειρηματικότητα και η σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα ήταν πάντα μια διέξοδος με προοπτικές εξέλιξης, προόδου και επαγγελματικής ανάπτυξης. Στην Πάτρα του σήμερα, η επιχειρηματικότητα φαντάζει ως λύση στο πρόβλημα της απασχόλησης και της αντιμετώπισης της ανεργίας. Γι' αυτό και παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα και ενδιαφέρον στην ίδρυση νέων εταιριών. Το πάρκο στον Πείρο κινείται προς την κατεύθυνση αυτή» αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση του Δήμου και του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Δείτε τις φωτογραφίες από το έργο που μόλις ολοκληρώθηκε, στα δροσερά νερά του Πείρου με φόντο το Σαντομέρι.

 

Αποκλειστικό (Νο 47): Το νέο εντυπωσιακό μνημείο στο Ρίο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα