Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευχαριστίες "Δαβουρλή" στην Παναχαϊκή: «Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται εκτός γηπέδων»

Ευχαριστίες "Δαβουρλή" στην Πα...

Για την αφιέρωση της νίκης των νέων στον τραυματία ποδοσφαιριστή του, Μανόλη Μπούρσαλη

Στον ποδοσφαιριστή του "Δαβουρλή" Μανόλη Μπούρσαλη, αφιέρωσαν οι «κοκκινόμαυροι» παίκτες της Κ20 την νίκη τους επί του Παναιγιαλείου με 2-1 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Νέων της Ε.Π.Σ. Αχαΐας την περασμένη Κυριακή. O νεαρός ποδοσφαιριστής του Δαβουρλή τραυματίστηκε πρόσφατα σε φιλικό αγώνα της ομάδας του με την Παναχαϊκή με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτικό κάταγμα περόνης και να χειρουργηθεί.

Η ομάδα του Δαβουρλή Κ΄92 με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 για τον ενδιαφέρον της με σχετική ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Δαβουρλή Κ. 92 θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Παναχαϊκή για το ενδιαφέρον που επέδειξε μετά τον τραυματισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή μας Μανώλη Μπούρσαλη στον αγώνα U20 της περασμένης εβδομάδας ανάμεσα στον Δαβουρλή Κ. 92 και την ομάδα Νέων της Παναχαϊκής. Ο προπονητής, η ομάδα και μέλη της διοίκησης της Παναχαϊκής έδειξαν το αμέριστο ενδιαφέρον και υποστήριξη στο δυσάρεστο συμβάν.

Οι πραγματικά μεγάλες ομάδες φαίνονται εκτός γηπέδων και πιστεύουμε πως η Παναχαϊκή με την υποδειγματική συμπεριφορά που επέδειξε, το ήθος και την άμιλλα που αποπνέει είναι μία ομάδα που κοσμεί το ποδόσφαιρο της πόλης μας και ταυτίζεται με την δική μας φιλοσοφία.

Η αφιέρωση της νίκης επί της ομάδας νέων του Παναιγιαλείου στον τραυματία Μανώλη και η εξ’ ολοκλήρου αποθεραπεία του από την ΠΑΕ Παναχαϊκή δίνει την ψυχική αλλά και ειδική δύναμη στον Μανώλη να είναι και πάλι μαζί μας.

Ξεχωριστό, μεγάλο ευχαριστώ στον Τάκη ο οποίος όχι μόνο παρείχε ηθική υποστήριξη στον νεαρό ποδοσφαιριστή και στην οικογένεια του, αλλά ανέλαβε και τα έξοδα της χειρουργικής επέμβασης που υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής μας.

Τάκη ευχαριστούμε»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Μπούρσαλη αφιέρωσε τη νίκη της επί του Παναιγιαλείου η Κ20 της Παναχαϊκής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports