Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δύο Ημερίδες που αφορούν και τους πολύτεκνους, γίνονται στην Πάτρα

Δύο Ημερίδες που αφορούν και τους πολύτε...

Η πρώτη έχει θέμα "Ασφαλιστικό –Συνταξιοδοτικό και Συντάξεις χηρείας"

Η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών & Περιχώρων καλεί τα μέλη της να παρακολουθήσουν 2 ενδιαφέρουσες Ημερίδες που θα γίνουν στην Πάτρα. Η πρώτη εκδήλωση με θέμα: "Ασφαλιστικό –Συνταξιοδοτικό και Συντάξεις χηρείας" θα γίνει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης με κεντρικό ομιλητή τον Γεώργιο Ρωμανιά (Εργατολόγο - Νομικό) με την συνδιοργάνωση του συλλόγου Συζύγων Θανόντων Α.Ξ.Ι.Α.

Η 2η εκδήλωση με θέμα: "O κοινωνικός ρόλος των φορέων και οργανώσεων σε θέματα αλληλεγγύης σε περιόδους οικονομικής κρίσης" οργανώνεται από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη Δευτέρα  18 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 6.00 μ.μ στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ (όπου συνδιοργανώτρια στην ημερίδα είναι και η οργάνωση των Πολυτέκνων της Πάτρας).

Όπως αναφέρει η πρόεδρος του ΔΣ της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πάτρας Τασία Μανωλοπούλου – Νικολοπούλου, συμμετέχουμε στις δύο παραπάνω εκδηλώσεις και καλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν διότι:

Κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο στα συνεχή κι αμέτρητα «χτυπήματα» των μνημονίων που εδώ και κοντά μία δεκαετία πριονίζουν τα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας ξεκινώντας από το πιο υγιές και συμπαγές κύτταρο της, την Ελληνική Οικογένεια, πολλώ δε μάλλον την Πολύτεκνη Οικογένεια.

Τα επόμενα «σχέδια» των μνημονιακών νόμων φαίνεται να εμπεριέχουν μερικές ακόμα «τιμωρίες» για τους πολύτεκνους της πολυπαθούς χώρας μας.

Σε αναμονή κινητοποιήσεων τόσο από την ΑΣΠΕ όσο και από τους συλλόγους μας μεμονωμένα είμαστε « ανοιχτοί» και διατεθειμένοι να συμπορευτούμε με κάθε κοινωνική ομάδα διεκδίκησης και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ανακοπής της κατρακύλας στην οποία οι πολύτεκνοι οδηγούνται.

Δεν μπορούμε να αφήνουμε να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς εξαφανίζοντας μας.

Καλούνται τα μέλη μας να συμμετάσχουν και να στηρίξουν με την παρουσία τους τις άνω εκδηλώσεις και είμαστε «εδώ» σε κάθε εποικοδομητική πρόταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις