Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Κινητοποίηση εμποροϋπαλλήλων κατά των ανοικτών μαγαζιών- Δεν λείπουν οι εντάσεις -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Κινητοποίηση εμποροϋπαλλήλων κατά...

Στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων

12:15 Κινητοποιήσεις έξω από εμπορικά καταστήματα πολυεθνικών που άνοιξαν σήμερα Κυριακή πραγματοποιούν αυτή την ώρα εμποροϋπάλληλοι της Πάτρας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr δεν λείπουν και οι μικροεντάσεις στην είσοδο γνωστού καταστήματος της Αγίου Νικολάου την είσοδο του οποίου έχουν αποκλείσει οι εκπρόσωποι του Συλλόγου των Εμποροϋπαλλήλων και άλλων Σωματείων.

«Πρέπει να παρθούν άλλα μέτρα. Να συντονιστούν όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα για να πετύχουμε ορισμένα πράγματα», δηλώνει μιλώντας στο thebest.gr η πρόεδρος των Εμποροϋπαλλήλων της Πάτρας, Γιώτα Παναγοπούλου.

Στο ιστορικό κέντρο και στους πεζόδρομους Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου και στην οδό Μαιζώνος είναι αρκετά τα καταστήματα που έχουν ανοίξει και λειτουργούν κανονικά.

Ελάχιστα είναι τα μαγαζιά τοπικών συμφερόντων που είναι ανοικτά πέραν των στενών ορίων του ιστορικού κέντρου της πόλης.

 

 

9:00 Η λειτουργια των καταστημάτων προβλέπεται σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων. Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών προτείνει τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά ωστόσο πιθανότατα και αυτή τη φορά κάποιοι, κυρίως οι μεγάλες αλυσίδες, θα ανοίξουν και η αγορά θα λειτουργήσει με δύο "ταχύτητες".

Απεργία αναμένεται να κάνουν οι εμποροϋπάλληλο. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας  σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι  "συμπαρίσταται και στηρίζει τον αγώνα των εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων που απεργούν την Κυριακή 14 Γενάρη. Οι εμποροϋπάλληλοι συνεχίζουν τον αγώνα και την αντίστασή τους στους μνημονιακούς νόμους. Το εργατοϋπαλληλικό κέντρο Πάτρας μαζί με τους εργαζόμενους εναντιώνεται στην μνημονιακή ζούγκλα που καταστρέφει την ζωή των εργαζομένων  στον κλάδο διαλύοντας  τις εργασιακές σχέσεις και διευρύνοντας την εκμετάλλευση.

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ"

 

Ο πρόεδρος

Κώστας Σπανός

Η γραμματέας

Γιώτα Παναγοπούλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά