Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποιοι είναι οι γονείς της μικρής της σειράς "Anne"- Οι κατηγορίες και η πρόταση-μαμούθ

Ποιοι είναι οι γονείς της μικρής της σει...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ζήτησαν τη στήριξη ψυχολόγου για να συμμετέχει στη σειρά

Δε σταματά η συζήτηση γύρω από το παιδί -θαύμα της Τουρκίας που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά "Anne" η οποία προβάλλεται στον ΑΝΤ1. Η  Beren Gokyildiz με τα μελαγχολικά μάτια της «κλέβει» καρδιές των τηλεθεατών.

Η μικρή κέρδισε τον ρόλο της Μελέκ μετά από μεγάλο τεράστιο κάστινγκ. Οι παραγωγοί είδαν πάνω από 400 κοριτσάκια και κατέληξαν στα 10 επικρατέστερα από τα οποία επέλεξαν την εννιάχρονη με τα εκφραστικά μάτια.

Έτσι βρέθηκε να υποδύεται ένα ορφανό από πατέρα παιδί το οποίο κακοποιεί ο πατριός του μπροστά στην αδύναμη μητέρα του. Βρίσκει την αγάπη στο πρόσωπο της δασκάλας της. Δημιουργούν μία σχέση μητέρας- κόρης και παίρνουν από χίλια κύματα αφού δεν μπορούν να μείνουν μαζί.

Σε αντίθεση με το ρόλο στη σειρά, στην πραγματική ζωή της η μικρή ηθοποιός έχει μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια που αμφιταλαντεύτηκε για το το αν θα έπρεπε να πάρει μέρος στη σειρά.

Όταν τους ανακοινώθηκε πως η μικρή πήρε το ρόλο, υπήρξε συμφωνία με την παραγωγή να υπάρχει ψυχολόγος, ώστε να εξηγεί διάφορα πράγματα στη μικρή προκειμένου να μην της δημιουργηθούν τραύματα.

Από την άλλη οι γονείς της μικρής έχουν κατηγορηθεί από κάποια μέσα της Τουρκίας πως υπερεκθέτουν την κόρη τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού η μικρή έχει λογαριασμό στο Instagram με περισσότερους από 300.000 followers που παρακολουθούν στιγμιότυπα από τη ζωή της. Βέβαια το κοριτσάκι έχει δηλώσει πως αγαπά πολύ το Instagram.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, οι γονείς της δέχτηκαν πρόταση-μαμούθ για να πρωταγωνιστήσει η μικρή σε διαφήμιση παιδικού σαμπουάν.

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight